Typ: SD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Witam, sprawa dotyczy przewodu/rury turbosprężarki dokładnie o nr. PNH000560. W moim roverku owy przewód jest cały sparciały i złamany. Problem polega na tym, że ciężko jest z jego dostępnością, a jedyne co znalazłem to tak samo zniszczone przewody (jedynie 3 sztuki) lub 1 oryginalny za 175zł! Troszkę drogo więc chciałem zapytać czy nie ma jakiś zamienników bądź możliwości dorobienia czegoś z innego przewodu. Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 02, 2018 23:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
O wlasnie dokladnie o to chodziło . Zapytam jeszcze czy orientuje sie ktoś jak z wytrzymałością tego przewodu, oraz jakie są jego dokładne wymiary w roverze 220 sd ponieważ w tym momencie nie mam możliwości tego sprawdzenia.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Pon Lut 05, 2018 09:57
38/51mm, byś poszukał chwilę to nawet na forum byś znalazł jak dla mnie jest o kilka mm za długa ta redukcja, można sobie dociąć zawsze, bez docięcia też zadziała
Dziękuje wszystkim za pomoc, zamówiłem redukcje z fmic i w weekend postaram się założyć. Mam nadzieję że coś to pomoże bo rover nie ma mocy a dodatkowo dymi na czarno jak cholera. Dam znać co z tego wyszło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum