Wysłany: Wto Kwi 24, 2018 15:54 komputer Stand Alone Det3 - możliwości w VVC
Hej witam was serdecznie
Ostatnio mam cały czas w głowie ten cały stand alone
Powiedzcie mi jakie są możliwości gdyby to wpakować do ZR VVC?
Cokolwiek to by pomogło czy średnio do wolnossaka
Det to nie SA tylko swinia moze pracowac w trybie Fuel Implant ale to namiastka sterownika stand alone jak emu, easy ecu itp.
Mozesz zapiac deta w trybie swinki, nie wiem czy det 3 ogarnia zaplon w vvc (musialbys zweryfikowc czy obsluguje roverowy trugger). Jesli yak, moglbys ruszyc zaplon i paliwo, na pewno to cos da.
Druga sprawa, wykres wyglada calkiem ladnie jesli chodzi o przebieg krzywych. Moze silnik juz troche zmeczony? Jaki masz dolot i wydech?
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Markzo, na hamowni dolot miałem stożek ;< ale już zamontowany jest ori puszka plus filte K&N, układ wydechowy seria tj, katalizator-tłumik środkowy i koncowy turboworks. kolektor wydechowy owinięty bandażem aż do katalizatora
_________________ Ja lubie SZYPKO
niech żyje zbrodniczy REŻIM
Panowie
Więc ori pucha jest + filtr K&N. wszystko zmontowane razem z rezonatorem oraz dopływem powietrza zimnego do rezonatora.
Po drgreg-si, Tak Tuners powiedział mi mniej więcej to samo z koleji moi znajomi jak hamowali auta to było bardzo zaniżone.
MultecFSO, Układ zapłonowy nowy wymieniony rok temu, kompresje sprawdzę w wolnej chwili.
Jednak pojadę na hamownie już jakąś lepszą i stacjonarną. Końcowy tłumik do wywalenia i wmontowanie komorowego jak i ogarnięcie całego układy tj. wymiana rur bo mam pospawane redukcje i tak dalej.
Pozdrawiam
_________________ Ja lubie SZYPKO
niech żyje zbrodniczy REŻIM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum