Pomógł: 6 razy Dołączył: 25 Mar 2013 Posty: 370 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Sob Gru 08, 2018 12:46
Tak jest już zrobione 2000 km Do tej pory zrobiłem ze wsparciem kolegi dzelo23 HGF. Do tego wymieniłem termostat, rezystor wentylatora dmuchawy, dwa siłowniki w drzwiach, nagrzewnicę i częściowo przerobiłem gaz. Do zrobienia jeszcze regeneracja wyświetlacza od kompa w zegarach, parownik bo założony jest zły, ręczny bo słaby, sprężyny przód bo skorodowane mocno, stuk przy wrzócaniu 1 i 2 i ruszaniu, ogólna kosmetyka budy bo auto ma sporo rys i otarć.
Jestem zadowolony z zakupu ale jakbym miał to wszystko robić w warsztatach to byłoby to nieopłacalne nawet przy tak niskiej cenie auta
No to faktycznie przerąbane to dobrze, że nie kupiłem tego auta bo nie mam warunków, żeby robić auto całościowo No nic gratuluje dościa do ładu z roverkiem, a ja wciąż szukam dalej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum