Dokladnie.Ale to juz takie hobby I Twojemu tez nic nie brakuje.Szkoda ze u mnie osłonki malowanej na silnik nie można zrobić/nie będzie widać.Fajny akcent w komorze silnika
_________________ Był: MG MGF Srebrna Strzała z wałkami Piper Cross (Tesknie )
Jest: MG TF Spark i sporo do zrobienia
.Rover 75 w kolorku Cev
[ Dodano: Sob Gru 08, 2018 23:38 ]
Po długich za i przeciw Zakupilem radio 1din do autka.Wizualnie pasi w reszte wnętrza.Blutututu oraz usb.Ostatni wypust Cincikow do MG.Pochwale się jak tylko radyjek przyjdzie
[ Dodano: Pią Gru 14, 2018 20:17 ]
Radyjek przyszedł.Kilka fotek i mogę powiedzieć jedno.Dzwiek jest niesamowity,brak rds,brak id3 tag ,brak wielu rzeczy.Ale bangla usb 32gb oraz dysk 1TB Lekko w szoku jestem.Jakosc rozmow przez BT przy wlaczonym/wylaczonym silniku perfekcyjny.U mnie radio pasi ze względu na wnętrze.
Idealnie pasi u mnie
[ Dodano: Sob Gru 15, 2018 22:33 ]
Teraz pozostalo odnowienie felg,weryfikacja zawieszenia oraz mod silnika(virus) zobaczymy co się uda zrobic
.Rover 75 w kolorku Cev
Jeszcze nie wiem.Szukam czegos w pobliżu.Na olx ogłasza się człowiek który robi zestaw w okolicy 500 pln.Tyle ze po jednej musze dawac.Mam jedno kolo zapasowe
.Rover 75 w kolorku Cev
Wlasnie przetestowałem garaz,za wasko aby 4x kobylki czy pniaki zastosować.No i garaz jest na gorce ,wiec wyjazd/wjazd aktualnie jest problematyczny.Chyba trzeba będzie poczekać na cieplejsze dni i wtedy się pobawić felgami.Mam troche je podniszczone i dobrze by było przywrocic im dawny blask.
[ Dodano: Nie Cze 23, 2019 23:44 ]
Z okazji Zlotu MG dostalo prezent w postaci hamowni.Wyniki były mało obiecujące bo wypluło 120 kucy.Tyle ze wlasciciele ZT 190,Zr 160 i innych zabawek tez mieli zaniżone kucyki minimum o 20,wiec mogę zalozyc ze mam serie
Zatem pozostaje ogarnąć zawieche oraz pobawić się w virusa na 150 kucy.Oczywiscie hamownia przed oraz po modach.Wtedy będę pewien ze nie ma problemu i rozbieznosci.
A na dzień dzisiejszy 16k km bez hgf
[ Dodano: Pon Cze 24, 2019 00:14 ]
I taki maly bonus
Wiem ze walki etc daja sporo.Ale jest jedna mapa do TF 135 dajaca 150 kucy i kilka niutow więcej,stosowana w UK i PL.Smiem sadzic iż jest to ten sam program.Na razie nie spotkałem nikogo kto by miał cos takiego.Wiec jak ogarne kilka spraw w TF-e to pokusze się o takowa.Oczywiscie wykresy etc będą udostępnione.
.Rover 75 w kolorku Cev
Relatywnie moge zostac krolikiem doswiadczalnym
Ale najpierw zawieszenie.Autek niestety zaczyna plywac na nierownosciach.Potem moge sie bawic w dalsze dlubanie.
.Rover 75 w kolorku Cev
To w Zatorze ocenisz mojego Red-a.Nie zdaze z zawiecha ale na plaskim poleci.Mi się wydaje ze już cos tam daje rade.Ale to moje odczucie.BetJar jak zdazy to tez swoim będzie.Obaj mamy serie ale BetJar ma bardzo ciekawe auto.Relatywnie nie jestem w stanie wpasować go w jakas wersje udokumentowana fabrycznie.
.Rover 75 w kolorku Cev
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum