Mam małe pytanie.
Czy w R75 szkło jest oddalajace czy nieoddalajce ?
Chcę kupić z tej aukcji i tu się wybiera m.in. spośród tych dwóch przeze mnie wymienionych:
http://allegro.pl/lewe-sz...5886456850.html
Piszą, że oddalajace jest zalecane. Oryginalnie takie jest?
Patrzę na swoje stare i już mi się miesza od tego patrzenia i nie mogę rozróżnić jakie mam obecnie.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 28, 2015 23:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Punx, pisałem i dzwoniłem już chyba do wszystkich firm w PL sprowadzających i produkujących lusterka z pytaniem, czy by byli skłonni i za ile zrobić szkła z elektrofotochromem, co by to spiąć z czujnikiem lusterka wstecznego... albo nie odpowiadali wcale albo po namyśle stwierdzali, że "nie bo nie".
Doszedłem do wniosku, że najwyższy czas zapytać naszych ryżowych przyjaciół, może będą bardziej pomocni.
_________________ "Mówisz, że możesz - to możesz. Mówisz, że nie możesz - to nie możesz.
Więc sobie wybierz."
Piszą, że oddalajace jest zalecane. Oryginalnie takie jest?
Jest oddalające w oryginale czyli lekko wypukłe.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum