Wysłany: Wto Lis 23, 2021 22:14 Problemy z pocztą z Gmail
Cześć,
pytanie chyba najbardziej do MaRKa. Marku, pamiętasz o problemach z wysyłaniem poczty z serwera Gmail? Wiadomości wysyłane przez forum wiszą cały czas w folderze "do wysłania". Równierz nie przechodzą na roverkowe adresy mailowe z programów mailowych.
Oczekuję z niecierpliwością na rozwiązanie problemu:)
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 23, 2021 22:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Lis 24, 2021 09:20 Re: Problemy z pocztą z Gmail
kuba137 napisał/a:
Cześć,
pytanie chyba najbardziej do MaRKa. Marku, pamiętasz o problemach z wysyłaniem poczty z serwera Gmail? Wiadomości wysyłane przez forum wiszą cały czas w folderze "do wysłania". Równierz nie przechodzą na roverkowe adresy mailowe z programów mailowych.
Oczekuję z niecierpliwością na rozwiązanie problemu:)
Wiadomości wysyłane przez forum zostają na forum - nie mamy integracji pocztą oprócz powiadomienia, że coś jest w skrzynce na forum, jeśli odbiorca sobie ją ustawił.
Jeśli coś jest w skrzynce 'do wysłania' to znaczy, że Ty wysłałeś, ale odbiorca nie odebrał w skrzynce forum.
Adresy email @roverki.pl to osobny temat i tu tylko MaReK wie co i jak.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Myślałem, że jest to ze sobą powiązane. Forumowa korespondencja działa. Wiadomość została przez adrestakę odebrana. Pewnie zmotywował ją mój post:) A poczty z Gmail jeszcze nie miałem okazji sprawdzić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum