Ja podczas pierwszego demontazu tapicerki mordowałem sie prawie godzine wiec nawet jak bym wiedział to pewnie bym nie pomógł dla satysfakcji typu " wiem ze nie tylko ja to przechodziłem"
Ja podczas pierwszego demontazu tapicerki mordowałem sie prawie godzine wiec nawet jak bym wiedział to pewnie bym nie pomógł dla satysfakcji typu " wiem ze nie tylko ja to przechodziłem"
hiehie... wcześniej miałem Mitsubishi Carisma i na tamtym forum kolesie mieli screeny do demontażu.Pomaga to zaoszczędzić czas i nerwy.Nie pozostało mi nic więcej jak zacząć walkę... Ja kontra tapicera
ja jak zmienialem lusterko u siebie w 420 to tapicerka zeszla gladko, pamietam, ze byly chyba ze 4 srobki do wykrecenia a reszta to plastikowe zaciski... uwazac trzeba by nie polamac... a glosni to 13 z tego co pamietam...
A nie lepiej wywalic ten plastikowy pierscien ktory zreszta nie ma nic wspolnego z akustyka i strasznie brzeczy ?
Zamiast tych plastikowych wkrecasz takie:
http://allegro.pl/item184...ude_accord.html
Dzwiek pomiedzy 13 cm a 16 jest nieporownywalny.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
hiehie... wcześniej miałem Mitsubishi Carisma i na tamtym forum kolesie mieli screeny do demontażu.Pomaga to zaoszczędzić czas i nerwy.Nie pozostało mi nic więcej jak zacząć walkę... Ja kontra tapicera
A ja bym powiedział za dużo wymagasz kierowcy Roverków są jak wszyscy Anglicy powściągliwi
Brt napisał/a:
Nie będziemy mieli nic przeciwko, jak cykniesz fotki, opiszesz i tu zapodasz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum