Ale w takim razie nagrywa na nowa kosc bo starej kosci kasowac sie nie da to jest EPRom. Moj sprzet do nagrywania jest low budget i z tym co mi trzeba bylo sobie radzil.
Nie wiem jak to dokładnie robi, sprawdził ECU, stweirdził da sie tylko pod warunkiem, że zostajemy na 1b doładowania. Podobno ma takie pamięci kasowalne, robił już na nich itp.
Remigiusz napisał/a:
Musila bym zobaczyc czy ols moj ogarnia summy od t16, ale zmienic mape kalibracyjna w ecu to nie wielki problem i dac sobie zewnętrzny map sensor Boscha na wieksza skale cisnienia.
tak tylko DET3 ma większe możliwości, jakby to był boschowski sterownik to można na nim cuda robić, tutaj mozliwości są ograniczone.
Remigiusz napisał/a:
Jednak racja brak check sum tylko pytanie czy w 8bitowym systemie to jest konieczne
nie wiem, ja chce to ogarnac, zeby potem sobie wystroic kserie na ori sterowniku.
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 21, 2015 08:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum