Ja bylem zloyz wypoiwedznie w CUKi chlopaka co tam siedzi juz znam, bo zawsze mi robil wyceny tego co maja w portfelu firm. Powiedzial ze jest taka polityka, bo polacy sa z natury leniwi. Ile osob sprawdzi i zmieni OC na inna firme, a ilu zaplaci co przyszlo z nowa polisa ?
Ja znalazlem dla ZR_a 2005 diesel za 595 chyba , Aviva, kazda inna kolo 860-900 chciala ale zrobilem wycene na stronie byla korzystna ale nie az tak, ale czekalem jeszcze bo mialem czas i oddzwonila pani z infolini z lepsza oferta dodam , place za blachy WPI O_o
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 29, 2012 09:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
najpierw wylicz a potem pisz....co z tego jak -30% jak i tak wyjdzie drożej ( aha i sprawdź dobrze bo z tego co widzę na necie widnieje -20% )?? jak ci napiszą w sklepie raty 0% to też w to wierzysz
Wierze , Mam , Skorzystałem
osarro, kolego bez takich pretensji! sprawdzam dobrze bo sam interesuje się ofertą i wychodzi mi zniżka przez internet -28%, 30% wychodzi jeśli zrezygnuje z NW i mini assistance, to nie sztuka kupić najtańsze OC i być zadowolonym, porównuje oferty i w stosunku do oferowanych korzyści najlepiej wychodzi mi w AXA bo za nie całe 600zł mam NW kierowcy i pasażerów 50,000zł.... w tym holowanie do 150km, OC+AC wychodzi mi też fajnie bez wkładu własnego bo około 1100zł ze zniżka przez internet dla mnie to bardzo korzystna oferta zważywszy że mam zwyżkę za wiek bo mam 24 lata... w innych ubezpieczeniach OC+AC wychodziło mi średnio około 2000zł ...
Dlatego już kiedyś pisałem pytanie o najtańsze OC jest bezsensu bo wycena zależy od pierdyliona różnych czynników dlatego najlepiej odpalić sobie kalkulatory TU i wyliczyć samemu
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Wystarczy zeby spytac jesli ktos ma znajomego przedstawiciela z ktorejs ubezpieczalni, jakie oni maja mozliwosci rabatow i zmniejszania stawek. jesli trafimy na poczatkujacego przedstawiciela to bedzie mu zalezalo na kazdej "glowie" i da wieksze rabaty byle tylko spisac umowe, jesli przedstawiciel z wieloletnim stazem to pewnie wiele zalezy od jego nastroju. kalkulatory kalkulatorami a i tak co oddzial (inny przedstawiciel) to inna stawka, dlatego ktos tu wspomnial ze odrzucil propozycje a za chwile zadzwonili z tej smaej ubezpieczalni z inna oferta
Są ubezpieczalnie gdzie kalkulatorem wychodzi najtaniej jak wyżej wymieniona axa za skorzystanie z kalkulatora nawet do 30% taniej bo właśnie pośrednik nie zgarnia prowizji. W mbanku za to inaczej niż przez kalkulator nie kupisz dlatego też jest tanio nie trzeba utrzymywać oddziałów czy płacić przedstawicielom.
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
nie trzeba utrzymywać oddziałów czy płacić przedstawicielom.
Z drugiej strony jak ja osobiscie nie zalatwie czegos w oddziale to nic nie bede pewny. kumpel tak sie wrobil, wszystko bylo przez telefon, baba tez zagwarantowala ze oni wypowiadaja poprzedniego ubezpieczyciela, wszystko faksami i skonczylo sie tak ze placil to nowe a po pol roku przyszlo upomnienie od starego ubezpieczyciela ze jeszcze nie oplacil
Ale my tu nie telefonie tylko o internecie, a to jest różnica po masz kwit na załatwienie sprawy, a nie tylko "słowo". Zaraz po zakupie ubezpieczenia i opłaceniu całości lub pierwszej raty dostajesz z mBanku wszystkie kwity na maila. Jak zmieniasz ubezpieczyciela wewnątrz mBanku (mają produkty kilku firm ubezpieczeniowych nie tylko swojej) to oni sami wypowiadają wcześniejszą umowę (sprawdzone działa), a jeśli masz wcześniejsze ubezpieczenie gdzie indziej to tak czy owak najlepiej samemu załatwić bo może firma, o której piszesz wypowiedzenie wysłała ale bez potwierdzenia, a takie wypowiedzenia często "giną" dlatego trzeba mieć potwierdzenie.
no dobrze cena , ceną , zniżki zniżkami a czy ktos może mi powiedzieć co z usuwaniem szkody, jak firmy ubezpieczeniowe realizują to za co biorą kasę ( głównie chodzi mi o kasę)
ja miałem w warcie , ostatnio zdarzyla mi sie awaria alternatora - to muszę ich pochwalić bo wszystko sprawnie bez problemów szybko i sprawnie - nawet facet co mi dał auto zastępcze dał mi 50 zł na opłąty autostradowe
z tego co JA widze temat jest o OC jak ci z OC dali auto, lawete i na bramki... to ja tez poprosze o OC w tej firmie
Maryba , wiemy ze nasi przegrali w siate, ale nie pij tyle szanuj zdrowie chlopaku i do zo na spocie
nie, ja miałem z AC - Warta - chyba przy nich zostanę:) , Maniq - życie jest jedno, jak jest okazja do wypicia trzeba wypić , no chyba żę jej nie ma .. ale to zawsze też jakas okazja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum