Pewnie pod koniec stycznia dopiero zawiozę na dorobienie.
Przez zawirowania pogody okres który wolny mamy teraz jest multum roboty dopiero będę miał czas jak będzie mróz
Budownictwo...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 31, 2013 06:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
http://www.ebay.co.uk/itm/PowerFlex-PFF63-402-MG-ZR-Front-Inner-Track-Control-Arm-Bush-/300919679849?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item461035eb69
BARDZO POWAŻNIE ZASTANAWIAM SIĘ NAD ZAMÓWIENIEM TEGO, SĄ TEŻ JACYŚ CHĘTNI ?
Niestety przesunie się dostarczenie elementów zawieszenia do firmy z Olkusza
Wina leży po mojej stronie
Pogoda jak widać w pełni wiosenna niestety prowadząc ciężkie roboty ziemne nie mogę pozwolić sobie nawet na dzień przerwy dlatego samochód mimo iż stoi unieruchomiony na kobyłkach nie może doczekać się rozbiórki zwłaszcza że rozbebeszyłem całkowicie wnętrze i też niema kiedy poskładać
Będę się starał do końca stycznia coś wydłubać ale nie mogę obiecać że nie przeciągnie się do mocniejszych mrozów
Przepraszam osoby które czekają na potrzebne elementy ale siła wyższa ...
Dopiero wczoraj udało się wykrzesać czas na wydłubanie zawieszenia
Belka wahacze stabilizator wszystkie elementy zawieszenia i poduszki wraz z elementami współpracującymi zostały praktycznie wydłubane
W sobotę najprawdopodobniej będę zawoził to do olkusza i w przyszłym tygodni będą już orientacyjne ceny
Harry, w 1.4 to jedynie dolna poduszka jest do wymienienia, z tego co pamiętam to górna (od rozrządu) jest mocno sztywna już w oryginale, pod skrzynią to jest praktycznie tylko stabilizacja
[ Dodano: Sro Lut 05, 2014 19:28 ] Harry, ale uważaj z twardościa poduszki dolnej bo mocowana jest z tego co pamietam do skrzyni a były zdjęcia że wyrywało kawałek skrzyni z poduszką przy ostrzejszych ruszaniach
Harry, ale uważaj z twardościa poduszki dolnej bo mocowana jest z tego co pamietam do skrzyni a były zdjęcia że wyrywało kawałek skrzyni z poduszką przy ostrzejszych ruszaniach
To napisz mi gdzie można kupić poduszkę odpowiednią, żeby była twarda i skrzyni nie uszkodziła
Oczekiwać trzeba aż w olkuszu skończą, mają w marcu być gotowe tylko mogą być na początku lub pod koniec niestety spóźniłem się bo w styczniu mieli czas dla nas i teraz robią między innymi zleceniami
Skończą założę sprawdzę czy wszystko jest ok czy nic nie wadzi czy wszystko da się poskręcać i zrobią katalog do naszej budy kwestia że stabilizatory mają inne średnice w zależności od wersji silnika i poduszki silnika inne w dieslu są więc do benzyny narazie nie będzie ale reszta powinna już być
Pogadam jeszcze z kim trzeba żeby się upewnić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum