Marek dodaje sukcesywnie filmy z kamerki GO PRO, bo ja na kompresji i dodawaniu filmow sie nie znam wlasciwie powinienem Markowi, ja oddac w posiadanie, bo uzytek bylby lepszy
Mam nadzieje, ze sie podoba , widac ladnie kto jak rece na kierownicy uklada druga powinna byc na pedaly, a trzecia na droge do przodu i synchronizacja moje marzenie przy upalaniu
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Mam nadzieje, ze sie podoba , widac ladnie kto jak rece na kierownicy uklada druga powinna byc na pedaly, a trzecia na droge do przodu i synchronizacja moje marzenie przy upalaniu
Podoba się i to bardzo ale tak jak piszesz z tymi kamerkami wszędzie był by czad niesamowity
Start oczywiście z II Biegu Ciśnienie doładowania 1.8 bara
od 2s - 16 s 1/4 mili
od 2s - 7 z groszami (musicie wierzyć na słowo) przy 110km/h wrzuciłem IV bieg a było to na 8 sekundzie
od 4:04 - 4:08 z groszem 60-100 na IV biegu
Poszukam jeszcze w Polsce za ile nowa można wyrwać, bo na ebay.de są tez nówki za 400€. Jak nie to po regeneracji za 980zl można dostać. Niestety nie ma orig. części do tych VNT Turbin i według Honeywella nie powinno ich się już regenerować
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Regenerować regenerują ale stanowisko koncernu Honeywell jest takie, ze się regenerować nie powinno w związku z czym oryginalnych zestawów naprawczych nie ma więc regeneracja pewnie na jakiś zamiennikach o czym już na forum pisałem. Cena 800E to normalna cena za nowe turbo w detalu jednak jak znalazłeś Remi za 400E nówkę to tak jak Ci wczoraj pisałem brać i się nie zastanawiać
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Zgodze się z Wami że nie ma oryginalnych zestwów naprawczych ale to nie skreśla całkowicie regeneracji moim zdaniem:) Przecież masa ludzi regeneruje swoje turbiny i sa zadowoleni tu bardziej chodzi o to czy ta regeneracja została dobrze przeprowadzona czy wirnik został tylko wyważony czy został wyważony i doważony bo to podstawa a co któryś tam zakład ma dwie takie maszyny bo zazwyczaj mają jedną i to wystarcza ale na krótką mete Pewnie teraz powiecie że nie mam racji, ale takie jest moje zdanie
Remigiusz, Ja na twoim miejscu kupił bym albo po regeneracji albo używkę z pewnego źródła ale to twoja decyzja
znam ludzi co na 1852 po regeneracji porobili juz po 150 tys i nic sie nie dzieje
Nikt nie napisze, ze nie masz racji bo każdy robi jak uważa i z racją jest jak z dupą każdy ma swoją Ja gdybym miał dać tysiaka czy więcej, ze regenerowaną to wolał bym kupić za 1600zł nówkę bo za tyle Remi znalazł i moim zdaniem jak za nówkę cena świetna Co innego gdy nie ma taniej alternatywy ja sam sie zastanawiam używka vs regenerowana bo do mnie najtaniej za 2500zł znalazłem
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Ostatnio zmieniony przez Pływak Pią Cze 08, 2012 16:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum