Wysłany: Pon Kwi 18, 2016 18:53 [Rover 25] montaż radia 2 DIN
Dzisiaj (18.04.16) stałem się szczęśliwym posiadaczem roverka 25. Pierwsze co chciałbym w nim zrobi to radio. Zależy mi na dużym, dotykowym wyświetlaczu i systemie android. Co powinienem zrobić, żeby takie radio zamontować? Jestem gotowy na drobne modyfikacje. Proszę o pomoc.
PS. Wbudowany tablet zamiast radia też mógłbym rozważyć
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 18, 2016 18:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zmieści się 2 din jak wytniesz zapalniczkę i popielniczkę oraz dodatkowo zabierzesz materiału z boków. Zmierz sobie ile ma twoja ramka radiowa i daj to razy 2, zobaczysz gdzie mniej więcej wychodzi koniec 2 dinowego radia.
Pytanie tylko czy takie radio tak nisko będzie wygodnym rozwiązaniem. Kolejna sprawa to kwestia estetyki...
Doszedłem do wniosku, że nawet urządzenie wielkości smartfona 5-5.5 cala(a właściwie nawet sam smartfon) byłoby dla mnie w pełni wystarczające.
Byłbym wdzięczny również za linki do takich modyfikacji, gdzie takie urządzenie było by montowane na stałe gdzie indziej, niż w przeznaczonych do tego kieszeniach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum