Szybkie pytanie ktoś kupował kiedyś coś na iparts ? Zamówiłem coś już ponad tydzień i brak odpowiedzi na mailowe. Status zamówienia widnieje ze czeka na realizacje
Pierwszy raz coś tam zamówiłem i dobrze ze za pobraniem bo jak nie dojdzie to przynajmniej, oprócz czasu nie stracę nic.
Jak u was doświadczenia z tym sklepem internetowym ?
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 11, 2017 20:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja kilka razy już u nich kupowałem, ale zamawiałem telefonicznie. Zawsze rozmowa więcej daje,
czy jest na stanie ?, czy pasuje ?, a może by pan polecił coś innego. Nigdy żadnego problemu.
ADI-mistrzu napisał/a:
Coś mogło im się z systemie rąbnąć i nie widzą Twojego zamówienia.
Remigiusz napisał/a:
. Status zamówienia widnieje ze czeka na realizacje
Może na stronie było a w magazynie nie ?, taki mały bałagan i czekają aż kurier dowiezie.
Zadzwoń. Kto pyta - wielbłądzi .
_________________ ɹɐɾʇǝq ɯɐıʍɐɹpzod
nie ma za co- kliknij POMÓGŁ
R420 Di'97,był
R111 LSi'96,był
R420 Di'97,był
R75 CDT+'02,jest
MG TF '04,jest
Zamawiałem pompę wody, mieli największy wybór, cena tez atrakcyjna realizacja w 3 dni. Być może nie ma tego co chcesz na stanie, u mnie bylo powiadomienie mailem o kazdej zmianie statusu zamówienia... Kompletowanie przygotowane do wysyłki, wysłane...
Hej, ja u nich zamawiałem już wiele razy części i zawsze wszystko było ok. Fakt że ostatnio czas oczekiwania trochę się wydłużył - trzeba ok tygodnia czekać na dostawę. Teraz okres przedświąteczny więc w wielu firmach urlopy itp. albo tak jak Adi napisał, może awaria systemu jakaś.
Poza tym, iparts się zrobił bardziej popularny bo mają bardzo konkurencyjne ceny na wiele części, no i wyszukiwarka po modelu bardzo ułatwia życie... może nie wyrabiają z zamówieniami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum