Wysłany: Pon Maj 07, 2007 12:30 Wyjazd na zlot ogólnopolski - Wrocław oraz woj. dolnośląskie
Witam,
Kto z Wrocławia oraz pozostałych miast, miejscowości, regionów woj. dolnośląskiego, oprócz stałych bywalców spotów we Wrocławiu, wybiera się na zlot ogólnopolski?
Z tego co wiem, to póki co jedzie: emes, walkie, orson, Brt, Agata, Tommyyogi oraz Vit0.
Planujemy wybrać się razem, może uda się połączyć z innymi grupami?
Ostatnio zmieniony przez emes Pon Maj 07, 2007 12:59, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 12:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Będę jechał z Paulem i może Stringiem + inni chętni z okolic Zielonej G., Głogowa, Leszna itp.. Sądze, że trase tak zaplanujemy, żeby się od z Wami spotkać gdzieś po drodze. Wstępnie wypada na Kalisz lub Ostrów Wlkp. Myśle, że szczegóły omówimy na lokal spocie we Wcku W ta niedzielę raczej ciężko siebedzie spotkac (ZTCW), więc proponuje lokal-spot-Wcek na niedzielę 20.05. Ale to ogłosimy we właciwym miejscu na forum Wyjazd oczywiście w piątek 22.06 w godzinach ranno-południowych ! (do ustalenia), więc planowac urlopy lub L4
No nieeeeeeeeeeee
Emes, przez Kalisz jest bliżej, a też Wawkę ominiemy.
A co najważniejsze - możemy się JUŻ w Kaliszu spotkać, a nie w jakimś PT, na ostatnie 100km
Sprawdzaliśmy też drogę przez Kalisz i odległość wychodzi ta sama. Poza tym nie opłaca się jechać przez A2, bo będziemy stali w korkach w Strykowie. Ponadto, ten zjazd jest tam szczególnie niebezpieczny.
Tempest napisał/a:
aż poczułem się urażony tym zdaniem
zabrzmiało tak, jakby wawa była jakaś odpychająca albo cuś
Ale ja nikogo nie chciałem urazić Chodzi o to, że będą tam korki, kiedy będziemy przejeżdżali przez Warszawę.
Ostatnio zmieniony przez emes Pią Cze 15, 2007 09:07, w całości zmieniany 1 raz
widzę, że brak emota z uśmieszkiem na końcu zdania zmienia całkowicie jego odbiór hehe
wiem, że nie miałeś niczego złego na myśli (bo jakbyś miał to już byśmy sobie pogadali na zlocie....przy grillu )
Emes, Walkie, Orson i reszta Wrocławiaków jedźcie przez Kalisz, skoro taka sama odległośc to w czym problem. Drogę znasz, a nawet jak nie to "jadźka" poprowadzi. Drogi tak samo kiepskie są w obu przypadkach. Na A2 nie ma co się pchać, ale pozostałymi drogami można spokojnie jechać. Na czas nie jedziemy, a nawet jak gdzieś pobłądzimy to przecież trgedii nie będzie. Wyjeżdzamy rano i możemy sobie spokojnie jechać. Zatrzymać sie gdzieś po drodze na obiad, odetchnąć, zapalić i pojechać dalej
Bo już nie wiem jak Was przekonać.
Policzę jeszcze raz km po obiedzie i napiszę ile wyszło dla obu dróg.
Po konsultacjach, ustaliliśmy, że z Wrocławia jedziemy trasą: Wieluń, Ladzice, Piotrków Trybunalski, Warszawa, Jachranka.
Jakie Ladzicie do ciężkiej cholery? Po jakiego grzyba zjeżdżać na dół jak można sukcesywnie w górę jechać? Przez Ladzice się jedzie jak suniesz A4 a potem A1.
Wrocław - Oleśnica - Syców - Kępno - Wieluń - Bełchatów - Piotrków - Warszawa
Przypominam też, że do Piotrkowa się nie wjeżdża tylko objeżdża z boku autostradą A1 i wylatuje się na Gierkówkę.
Paul napisał/a:
Emes, przez Kalisz jest bliżej, a też Wawkę ominiemy.
Nie jest bliżej, a co do spotkania, to jak każdy będzie w swoim aucie to średnia integra
Natomiast na Gierkówce jest kilka fajnych knajp z żarciem więc się tam spotkamy.
Brt napisał/a:
Drogę znasz, a nawet jak nie to "jadźka" poprowadzi.
Nigdy nie wierz kobiecie Powiem szczerze, że nie wiem jak się pomyka tamtymi drogami, ale ta trasa którą przedstawiłam jest mi znana, nie upieram się ale nie wiem czy jest sens. Jak to muszę zobaczyć na mapie, a mapa w aucie więc może ktoś rozrysuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum