w ten week 22.07 sa wyscigi w starachowicach koło kielc 1/4mili
pomiar czasu fotokomórkami TAG'a - te same co na Mistrzostwach Polski sa
byłem 2 razy i zawsze ciekawie jest i mozna sporo furke potestowac bo na treningach wolne przejazdy sa ja jestem obecny moze ktos z klubowiczów miałby ochote sie spotkac?
pewnie bym się wybrał gdyby nie to, że akurat w niedzielę będziemy dopiero wracać ze spotu w Krakowie
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
seryjne seicento z silnikiem z grande punto troszke podłubanym
info masz na mojej stronie www
No ładna wyścigówka! Wizualnie, jak dla mnie, poza bad lookiem i tylnymi lampami BOSKI!
Technicznie - jestem pod wrażeniem. Było prawdziwe 6.89 do setki! To teraz jest pewnie jeszcze szszybciej? Wyyyyyyyyyypass
Już się boję spotkania pod światłami Czas zacząć dłubać
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Wysłany: Sob Lip 21, 2007 22:55
Przemek_Docent napisał/a:
freestyler napisał/a:
seryjne seicento z silnikiem z grande punto troszke podłubanym
info masz na mojej stronie www
No ładna wyścigówka! Wizualnie, jak dla mnie, poza bad lookiem i tylnymi lampami BOSKI!
Technicznie - jestem pod wrażeniem. Było prawdziwe 6.89 do setki! To teraz jest pewnie jeszcze szszybciej? Wyyyyyyyyyypass
Już się boję spotkania pod światłami Czas zacząć dłubać
zapraszam do starachowic chetnie stane na treningu z roverem turbo
zapraszam do starachowic chetnie stane na treningu z roverem turbo
Coś Ty! Boję się przegranej. Powaga. Myślę, że oscyluję wokół 7-7.5 sekundy.
byłem niskie 15 zrobiłem i 2 miejsce przywioozłem
ostatnie testy na dobrym asfalcie pokazały 6,1s/100 i 14,89s/400
Pięęęęknie! Gratulacje!
Widziałem jakieś dane mówiące o 14.9/400 dla Tomcata Turbo, ale to autko musi być w genialnej kondycji i kierowca dobry...
Więc prawidłowo się boję przegranej z Sejem... Później bym się budził z krzykiem, zlany potem...
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
i to zmobilizowałoby cię do przeróbek - zwiększenia mocy, obrotu - i znowu byś był niepokonany (a także niepokorny )
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum