Wysłany: Pon Sie 06, 2007 12:49 XII Ogólnopolski Zlot klubu ROVERki.pl
Witam,
W imieniu zarządu Klubu ROVERki.pl chciałbym zaprosić wszystkich klubowiczów oraz symatyków na XII Ogólnopolski Zlot Klubu ROVERki.pl, który odbędzie się od 5 do 7 października, w miejscowości Szumirad. Będziemy zakwaterowani w Ośrodku Wypoczynkowym Leśny Szumirad.
Tradycją ubiegłych zlotów jesiennych, kolejny również będzie miał charakter integracyjny. Przygotowujemy dla wszystkich uczestników ciekawe zabawy integracyjne. Dołożymy wszelkich starań, aby czas spędzony na zlocie jesiennym na długo pozostał w naszej pamięci.
Formularz zgłoszeniowy, harmonogram zlotu oraz pozostałe szczegóły pojawią się w najbliższym czasie.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 06, 2007 12:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Super!
Jeszcze tylko artykuł na stronę by się przydał.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
ja wracam do kraju 22 wrzesnia, musze jeszcze kilka rzeczy z autem zrobic, mam nadzieje ze sie wyrobie bo w koncu miejscowosc jest tylko 60 km od mojego miasta BTW, jak mi sie nie uda jednak czasowo zorganizowac to byc moze goscinnie bym wpadl, jesli nie ma nikt nic przeciwko
Przyjedź nawet nie do końca wypieszczoną bryka ważna obecność i to najlepiej od piątku A jak jednak sie nie uda to gościnnie też mozna i nikt nie będzie miał nic przeciwko
Przyjedź nawet nie do końca wypieszczoną bryka ważna obecność i to najlepiej od piątku A jak jednak sie nie uda to gościnnie też mozna i nikt nie będzie miał nic przeciwko
nawet nie wiesz Brt jak bardzo bym chcial, ale wracaaam musze zalatwic studia sobie na samym poczatku, pozniej musze uderzyc do sieradza(50 km w jedna strone), do warszawy(200 km), do torunia, z torunia do wroclawia, z wroclawia z powrotem do torunia, i dopiero do domu(czyli kolo 1000 km), i jeszcze chce pojechac w gory(ale to juz chyba nie moja r600 ) wiec mam nadzieje ze uda mi sie wpasc na zlot, w koncu 60 km tylko, ale nie jestem tego do konca pewien, musze tez auto doszykowac, zeby bylo tak jak sobie wymarzylem - taki juz jestem, ale jak bede na pewno mnie rozpoznacie
No widzę, że tym razem bliżej mnie, więc istnieje promyk nadziei, że wpadłbym np. na sobotę... zwłaszcza, że mam rodzinkę w Namysłowie A że tak spytam z pewną dozą nieśmiałości... czy jest tam jakieś miejsce typu lotnisko itp. na jakieś próby czasowe?? Nie to żebym się wyrywał swoim 1.4 8V ale chętnie popatrzyłbym co potrafia nasze Roverki...
czy jest tam jakieś miejsce typu lotnisko itp. na jakieś próby czasowe?? Nie to żebym się wyrywał swoim 1.4 8V ale chętnie popatrzyłbym co potrafia nasze Roverki...
z zalozenia zlot drogi, ktory wymaga wynajecia obiektu do realizacji prob sportowych, to jest ten letni... teraz na jesieni ma odbyc sie glownie integracja poprzez wspolna zabawe
mam ponad 300km w jedna strone, ale pasowaloby przegonic fure
w gre wchodzi oczywiscie rover, bo ma LPG
troche strach nim jechac, bo czasami mam problem z odpaleniem szczegolnie jak dlugo postoi
kiedy jade 125p to jestem bardziej pewny, ze nic sie nie stanie
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Bo jechaliście zygzakiem.
Ja mam z Wrocka do Wawy do domu 350 km i z domu do Jachranki 45 km.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
maciej, ciiii, ja też zwykle jadę 350 km i jadę w 4 h. Z resztą raz Cię przecież goniłam na trasie A Ty dzwoniłeś do mnie z informacjami gdzie mam na niebieskich uważać
W imieniu zarządu Klubu ROVERki.pl chciałbym zaprosić wszystkich klubowiczów oraz symatyków na XII Ogólnopolski Zlot Klubu ROVERki.pl, który odbędzie się od 5 do 7 października, w miejscowości Szumirad. Będziemy zakwaterowani w Ośrodku Wypoczynkowym Leśny Szumirad.
Miłe info.
Szkoda, że nie mogę zagwarantować swojego przybycia
emes napisał/a:
Artykuł na stronie klubowej pojawi się jeszcze dzisiaj.
Zaginął?
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Na pytania w sprawie informacji na stronie niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć, ale chyba powinieneś znać odpwiedzi, w końcu jesteś administratorem
Na pytania w sprawie informacji na stronie niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć, ale chyba powinieneś znać odpwiedzi, w końcu jesteś administratorem
Gdzie lezy problem? Moze ja pomge skoro nie ma chetnych?
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum