Wysłany: Czw Sie 16, 2007 12:46 [WWW] [620 TI] utworzenie nowego tematu z bazą serwisów
Mam propozycję odnośnie utworzenia jako oddzielnego tematu na wzór listy polecanych i czarnych sprzedawców dotyczącego serwisów i punktów napraw. które byłyby polecane jako fachowe i rzetelnie wykonujące naprawy jak również te, które odradzacie ze względu na brak fachowości i nie rzetelność. Myślę, że w dzisiejszych czasach wiedza o osobach czy warsztatach, którym można bez obawy powierzyć samochód do przeglądu jest dosyć ważna. Myślę, że ta propozycja głównie odnosi się do admina strony.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Ley Sro Lut 17, 2010 20:39, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 12:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Popieram Paula. Nie samym forum człowiek żyje.
Forum jest dodatkiem. Ludzie zacznijcie korzystać z zasobów Strony Klubowej.
Ciekawe ile jest osób, które wchodząc na forum, przy okazji zaglądają na Stronę Klubową...
Pozdrawiam Tomaszi
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
niestety niektóre kluby samochodowe działają wyłącznie w oparciu o forum, bo nigdy nie dorobiły sie swoich stron www z bogactwem treści, i ich użytkownicy u nas czują się zagubieni... Fajnie istotnie byłoby mieć wszystko razem i dlatego warto jeszcze powalczyć ze zintegrowaniem zasobów www z forum - wspólny layout, nawigacja, etc...
niestety niektóre kluby samochodowe działają wyłącznie w oparciu o forum, bo nigdy nie dorobiły sie swoich stron www z bogactwem treści, i ich użytkownicy u nas czują się zagubieni... Fajnie istotnie byłoby mieć wszystko razem i dlatego warto jeszcze powalczyć ze zintegrowaniem zasobów www z forum - wspólny layout, nawigacja, etc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum