a nie wiesz może, czy ten adaszo zrobiłby na zamówienie welurowe z logiem MG? (może nawet i gumowe ale nad tym się jeszcze zastanawiam)
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
...
a nie wiesz może, czy ten adaszo zrobiłby na zamówienie welurowe z logiem MG? (może nawet i gumowe ale nad tym się jeszcze zastanawiam)
musiałbyś zadzwonić lub zamailować do nich i zapytać o to ... nie mam 100% pewności, ale obiło mi się kiedyś o uszy, że robią takie rzeczy
... a jeśli ewentualnie wstrzymasz się do poniedziałkowego popołudnia to najwyżej podjadę do nich i zapytam o to
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 333 Skąd: Warszawka
Wysłany: Nie Wrz 02, 2007 19:39
giewu napisał/a:
... a jeśli ewentualnie wstrzymasz się do poniedziałkowego popołudnia to najwyżej podjadę do nich i zapytam o to
wstrzymam się i będę dźwięczny za jakiekolwiek info (łącznie z ceną za komplecik przód/tył; ew. cena za gumiaki i czy robią wysyłki)
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
najpierw przepraszam wszystkich, którzy czekali na wieści, że piszę dopiero we wtorek rano
Tempest napisał/a:
...a nie wiesz może, czy ten adaszo zrobiłby na zamówienie welurowe z logiem MG? (może nawet i gumowe ale nad tym się jeszcze zastanawiam)
dywaniki welurowe są w stanie jak najbardziej wykonać, natomiast problem tkwi z napisami, logo itp. (ich dywaniki są zbyt grube, by cokolwiek na wierzchu się utrzymało - tak mi powiedziano)
Damian2001 napisał/a:
jak bys miał takom mozliwosc podjechac i sie zapytac to z gory dziekuje, chodzi mi o gumowe do roverka 400
dywaniki gumowe do R400 mają w ofercie pomimo ich braku w katalogu na stronie internetowej (obecnie gdzieś na allegro mają je ponoć wystawione)...dywaniki gumowe z obszyciem welurowym i wzmocnieniem na nogi dywanika kierowcy
Tempest napisał/a:
...wstrzymam się i będę dźwięczny za jakiekolwiek info (łącznie z ceną za komplecik przód/tył; ew. cena za gumiaki i czy robią wysyłki)
cena za komplet dywaników (zarówno welurowych, jak i gumowych) to około 130zł. ... zamówienia internetowe nie stanowią u nich żadnego problemu, oczywiście wysyłki jak najbardziej wykonują, żadnych zaliczek itp
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 333 Skąd: Warszawka
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 10:02
dzięki bardzo za info
szkoda, że nie mogą zrobić loga
Pech chce, że akurat teraz na allegro nie mają wystawionej jako użytkownik "adaszo" żadnej aukcji Te gumowe dywaniki mnie zaciekawiły tylko nie wiem czy lepiej kupić oryginalne czy może jakieś uniwersalne, ale dużo tańsze... hm problem do przespania, a z racji kilku robót przy autku pewnie wybiorę te tańsze
Dzięki za info
Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Dywaniki gumowe z adaszo są lepiej dopasowane niż oryginalne ROVERkowe.
Przynajmniej w przypadku R600...
zdecydowanie popieram kolegę ... widziałem nie tylko roverkowe dywaniki, ale też do kilku innych marek ...
od razu zapowiem, że w żaden sposób z nimi (adaszo) nie współpracuję, ale strasznie gorąco będę wszystkich namawiał do zakupu produktów tej firmy ... nie tylko tych gumowych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum