Przyjechałbym chętnie ale nie da się np o 14 czy 15? Pomyślcie, przyjadę na 17 pogadam godzinkę czy dwie i powrót, dla mnie godzina 17 bez sensu.
[ Dodano: Czw Kwi 03, 2008 20:27 ]
a wolałbym wracać za dnia i nie myślcie że boję się jazdy wieczorem;) po prostu gdyby to miało miejsce o godz np 14 to posiedziałbym ze cztery godziny, w między czasie jakiś szlif po Krakowie itp i powrót, dla mnie i innych Roverowców z Sącza i okolic fajna sprawa...
Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 19:56
Jak dla mnie pasuje każda godzina więc jeśli ktoś wolałby wcześniej to dla mnie nie ma różnicy i tak się pojawię
A co z resztą ludzi z Krakowa
Gdzie się ukrywacie, pokazać mi się tu
jezeli ma byc wiecej ludzi to mozna przesunac na wczesniejsza godzine pozatym jak macie w planie byc od 14 do 18 na parkingu to w tym czasie zawsze ktos moze wpasc o tej 17 nawet
No to fakt, ale lepiej niech każdy zna tą 14 godzinę, a ja jak będę wiedział że na 100% o 14 czy 15 to wyklejam cały Sącz ulotkami z wieścią o Krakowskim spocie.
Napiszcie konkretnie od której bo jak czas i rodzina pozwoli to też chętnie pogadam (np. o klapie bagaznika bez uchwytu kto był ostatnio ten wie o co chodzii nie jestem złośliwy ale usmiechnąć się jest miło).
Po głębokich przemyśleniach, dyskusjach i na prośbę ekipy nowosądeckiej ustaliliśmy iż spotykamy sie o godzinie 14stej. I może nie zmieniajmy juz tego aby nie bylo potem jakiegoś zamieszania. Zapraszam.
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 06:57
mcjg napisał/a:
o klapie bagaznika bez uchwytu
hehehe jakaś aluzja
Ale wiesz w Rzeszowie jeszcze wielu rzeczy się dowiedziałam, także chyba na każdym spocie dowiem się czegoś nowego choć ostatnio Tomi_114 mnie załamał no ale przetrawiłam to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum