Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Witam ja z takim zapytaniem czy ktoś posiada instrukcję obsługi do Rovera serii 400 (ale w języku polskim w wersji elektronicznej)lub jakieś materiały ,,sam naprawiam,,lub inne...
pozdro.dzięki
_________________ ŁYSY
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 20, 2011 20:46, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 17:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Nie Cze 15, 2014 14:13 INSTRUKCJA ROVER 400
Witam
Czy ktoś z kolegów mógłby udostepnic mi instrukcję po polsku np. w PDF do Rovera 400 99 rok.Kupilem autko wczoraj i chciałbym troche poczytać.Z elektrody nie mogę ściagnąć a linki nie działają.Z góry dziękuję
Przecież Rover 400 jest taki prosty w naprawie ze nie trzeba do niego instrukcji . Całą instalację elektryczną masz w RAVE i na prawdę, tak jest rozrysowane że nawet nie trzeba umieć czytać Co do zawieszenia, jest takie samo jak w Hondzie Civic 5D. , może od niej znajdziesz jakieś instrukcje napraw po polsku? Znajdziesz coś ciekawego to się podziel, ale i tak nie znajdziesz niec co bardziej Ci pomoże jak nasze forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum