Pomógł: 41 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1184 Skąd: Piotrków Tryb
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 19:21 odbiór dowodu
Witam wszsytkich
Chciałem sie Was poradzic co nalezy zrobic w celu odzyskania dowodu .Problem polega na tym ze jakis tydzień temu znajomu Panowie niebescy zabrali dowód poniewaz miał ,,łyse'' opony,wymienił je i zrobił juz badanie na diagnostyce .Teraz musi udac sie do WK i co w tym przypadku bedzie potrzebne oprucz własnie tego badania technicznego ?
za odp z góry thx
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 19:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam wszsytkich
Chciałem sie Was poradzic co nalezy zrobic w celu odzyskania dowodu .Problem polega na tym ze jakis tydzień temu znajomu Panowie niebescy zabrali dowód poniewaz miał ,,łyse'' opony,wymienił je i zrobił juz badanie na diagnostyce .Teraz musi udac sie do WK i co w tym przypadku bedzie potrzebne oprucz własnie tego badania technicznego ?
za odp z góry thx
dwa lata temu odbierałem: POLISA BYŁa MI NIEZBĘDNA i reszta jak napisał Tomi
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum