Wysłany: Sro Sty 21, 2009 17:56 [R75] DŹWIĘK SILNIKA
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: wszystkie
WITAM OD KILKU DNI JESTEM POSIADACZEM ROVERKA 75 1,8 BENZ 16V I MAM NIETYPOWY PROBLEM CHODZI O DZWIEK JEGO PRACY "DZIWNE WYCIE",ODWIEDZIŁEM KILKA WARSZTATÓW I RĘCE ROZKŁĄDAJĄ ,SĄ NAWET TACY CO TWIERDZĄ ,ŻE TE SILNIKI TAK PRACUJĄ.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 19, 2010 18:10, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 17:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
u mnie tez cos sie dzieje w roverze 75 1999 2.0 gdy jade z predkoscia powyzej 120km/h slychac taki dziwny dzwiek zapewne on sie nie wydobywa z silnika tylko cos obok tak jak by jakas reklamowka byla przyczepiona i taki odglos wydawala.. sprawdzalem przy predkosci ponizej 120km/h tego dzwieku wogole nie slychac.. wszystko sie zaczelo jak samochod zostal oddany na przeglad i po przegladzie takie cos sie dzieje...
Pomógł: 12 razy Dołączył: 05 Mar 2009 Posty: 178 Skąd: Szczecin
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 17:21 Re: [R 75] DZWIĘK SILNIKA
kris77 napisał/a:
WITAM OD KILKU DNI JESTEM POSIADACZEM ROVERKA 75 1,8 BENZ 16V I MAM NIETYPOWY PROBLEM CHODZI O DZWIEK JEGO PRACY "DZIWNE WYCIE",ODWIEDZIŁEM KILKA WARSZTATÓW I RĘCE ROZKŁĄDAJĄ ,SĄ NAWET TACY CO TWIERDZĄ ,ŻE TE SILNIKI TAK PRACUJĄ.
Ja rowniez posiadam taki silnik-lecz u mnie jak silnik jest zimny to klekocze,lecz po 2 min jest wszystko OK .Wlasnie zastanawiam sie-jaka jest tego przyczyna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum