Wysłany: Pią Sty 30, 2009 17:07 Filmiki z Roverkami z roli głównej
Witam wszystkich klubowiczów! Wpadłem ostatnio na pomysł aby napisać post w którym wszyscy klubowicze mogli by dodawać filmiki z osiągnięciami swoich Roverków!
Zasadą dodawania Filmów z nagraniem wyczynów własnego R jest podpisanie przy każdym dodawanym filmiku:
- Pojemności auta
- Koni Mechanicznych
- momentu obrotowego
Jeśli auto jest seryjne proszę wpisać (seria)
Celem tego kącika jest porównywanie osiągów innych aut klubowiczów, komentowanie oraz przyjemność z oglądania tego co potrafią nasze Roverki!!
Zapraszam do dodawania filmików i życzę przyjemności z ogądania
Pozdrawiam Firq
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 17:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 567 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 10:22
Nie w R100 zabraklo dobrych 50KM mocy zeby pogonic M5 Na ten samochod jest malo kozakow powyzej 100kmh M5 jest baaaaardzo szybkim samochodem. Teraz na ta M5 poluje Punciakiem, musze pomscic Roverka
Bede trzymal kciuki
Nie wiem tylko jak dajesz sobie rade przy ruszaniu z przednim napedem?
U mnie I i II bieg kola traca przyczepnosc (nie mam kontroli trakcji) a przez to uciekaja cenne ulamki sekund
_________________ --== "Z mądrym człowiekiem to i pogadać ciekawie." ==-- Fiodor Dostojewski
donmulanka, a co bedziesz modyfikował w aucie mówiąc
Cytat:
(jeszcze na seryjnych 103kucach)
Ta honda widzę na początku chciała coś pokazać ale szybko zmieniła zdanie hehe
Musze nagrać i wrzucić filmik Mojego Roverka VS golf III VR6
Bo co wyjade na miasto to wystarczy usiąść mu na zderzaku na chwilkę i juz jest Adrenalina
Pomógł: 5 razy Dołączył: 21 Lis 2007 Posty: 318 Skąd: Nowy Targ
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 12:10
seryjne bo to bylo rok temu jak nic ejszcez nie bylo zrobione teraz cały przelot jest full od kolektora dobry dolot no i chwilke jeździłem na nitro (bez nitro) i na serii nie mogłem zrobic ze swiatel suziki baleno 1.7 16v 125hp teraz go "robie" do konca 2 biegu rowno wsadzam 3 idzie r do porzodu. z nitro jest niesamowita roznica w przyspeiszeniu glowe od zaglowka ciezko odciagnać.. ale nie mialem okazji sie sprawdzic na swiatłach z nitro chce sprzedac r i poluje na Vi albo 25 gti
[ Dodano: Pon Mar 02, 2009 12:14 ]
Tomi PRZEŚLICZNY MG ZS chyba najladniejszy jakiego widziałem : )
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 12:22
donmulanka napisał/a:
Tomi PRZEŚLICZNY MG ZS chyba najladniejszy jakiego widziałem : )
Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 567 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 17:50
A dzialaja mu juz swiatla po prawej stronie ? Tomi ja tez tak robie, ale tylko wtedy jak srodkwoy jest zawalony i nie mam gdzie uciec na bok szybkiemu czemus co mnie goni. Lubie jeszcze takich co dodatkowo poganiaja dlugimi. No chyba ze jest srodkowy pas wolny i jest gdzie uciec to wtedy dlugie swiatla rozumiem
Jakis czas temu jadac trasa torunska na dupsku usiadlo mi E36 2.5 w srodku dwoch szkieletorow w czapkach z daszkiem, los chcial ze jechalem Puntkiem. Lekcja leczenia byla piekna i krotka, a potem bezcenny wzrok pasazera, jak juz zwolnilem i mnie wyprzedzali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum