Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: wszystkie
Witam. U kolegi w R75 od jakiegoś czasu zapala się kontrolka poduszki.Wygląda to tak, że zapala się podczas jazdy,potem gasnie, potem znowu zapala i tak w kółko.Dzięki za jakieś wskazówki.
kostki pod siedzeniami do sprawdzenia no i może jakieś przewody w kolumnie kierowniczej ale to drugie to wątpię
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Yassu [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 10:29
Może taśma od poduchy pada? Trzeba kupić na alledrogo i wymienić...
Raczej napewno kostki po siedzeniami przednimi. Mi to czasami się zdarza, gdy przesuwam siedzenia. Wtedy muszę schylić się pod siedzenia, docisnąć kostki i jest wszystko ok.
Ja miałem to samo. Nawet wymieniłem kostkę pod siedzeniem kierowcy, ale okazało się, że winna była kostka pod siedzeniem pasażera. Była zamocowana opaskami i z tego powodu podczas przesuwania siedzenia występowały naprężenia i zapalała się lampka. Teraz mam już kilka miesięcy z tym spokój.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum