Wysłany: Sob Cze 13, 2009 15:26 [Rover 420] Kołki do progów
Witam.Ostatnim czasem było w moim R robiona konserwacja podwozia i trzeba było ściągać plastikowe nakładki na progi które są zaczepione na plastikowych kołkach i problem jest taki że popękało chyba ze sześć tych kołków i nigdzie nie mogę ich dostać ani u mnie w mieście ani nigdzie nie widziałem ich na allegro proszę was koledzy o pomoc morze znacie jakieś sklepy gdzie można je dostać.Z góry dziękuje.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Pon Cze 15, 2009 14:38, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 13, 2009 15:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dziękuje wszystkim oczywiście dałem pomógł dzisiaj sam osobiście pójdę i zapytam o kołki do hondy bo ostatnio była za mnie moja mama i pytała się o kołki do rovera i facet nie mógł znaleźć rovera w katalogu a myślę że do hondy będzie miał kołki.
bo ostatnio była za mnie moja mama i pytała się o kołki do rovera i facet nie mógł znaleźć rovera w katalogu
z tej stronki co ci podałem dopasowałem spinki od Hondy do uszczelki maski Rovera no bo to nic innego jak Civic
spisałem numer spinki i kupiłem w Autolandzie a oni mają też katalog papierowy i tam możesz sobie zobaczyć i dopasować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum