Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Może ktoś ma pomysł jak dokręcić śrubę poduszki skrzyni biegów, która przykręcana jest do podłużnicy. Jedna z 2 śrub przykręcanych od góry. Widać je z góry pomiędzy obudową akumulatora, a błotnikiem. Nakrętka oderwał się od podłużnicy i kręci dookoła. Na pewno nie jest przekręcony gwint.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 05, 2010 17:36, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 15, 2009 14:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 15:22
Rowan udało się . Odkręciłem śrubę od nadkola, wyciągnąłem kołek, małym śrubokrętem przytrzymałem nakrętkę i dokręciłem. Czas ok 2min, a przy wymianie sprzęgła chyba z godzinę kombinowałem.
Dzięki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum