Wysłany: Nie Lis 22, 2009 15:02 [R75] Nie mogę otworzyć bagażnika
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam,
Sprzedaję mojego R75, wziąłem już zaliczkę, ale na pełną kwotę jeszcze czekam.
A tu klops - zepsuło mi się otwieranie i bagażnika, i tej małej szybki w klapie.
Gdy otwieram/zamykam pilotem z kluczyka, słychać skaczące rygle w drzwiach, ale z klapy bagażnika żdanego dźwięku rygli...
Co to może być?
Znacie może jakiegoś magika w W-wie lub okolicach, który by to łatwo (i nie najdrożej) opanował?
dzięki i pozdrawiam
_________________ Był 75 CDT tourer, potem 75 CDTi limuzyna, potem Mazda Premacy DiTD, a teraz oldschool = R45 sedan iTD...
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 05, 2010 17:07, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 22, 2009 15:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Czyli złota rączka od Roverków wszelkich?
Kolega jest z drugiej strony W-wy, więc moj warsztat 50 km na wscód od stolicy go nie urządza...
Dobrze wiedzieć, dzięki
_________________ Był 75 CDT tourer, potem 75 CDTi limuzyna, potem Mazda Premacy DiTD, a teraz oldschool = R45 sedan iTD...
W CZĘŚĆ KLAMKI ELEMĘT GUMOWY OD SPODU WYDŁUB ŚRUBOKRĘTEM ZACZYNAJĄC OD ROGU ,POTEM BĘDZIE ZNAJDOWAŁ SIĘ MIKROSŁYCZ POPSIKAJ WD 40 I ZOBACZ CZY ZADZIAŁA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum