Wysłany: Pią Gru 11, 2009 21:10 [Inne] Uszkodzenie auta pod czujnym okiem kamery miejskiej
Witajcie
Jeśli niewłaściwy dział to proszę o przeniesienie, ale ten wydawał się najodpowiedzialniejszy.
Mam pytanie, bo ostatnio jak byłem na rynku we Wrocławiu ktoś mi przytarł zderzak i zrobił się odprysk, co prawda mały ale zawsze to coś. Gdzie i do kogo powinienem się zgłosić aby spróbować poszukać sprawcy. Wydaje mi się że auto stało w zasięgu kamery miejskiej wiec gdyby ktoś przeglądnął nagranie to może sprawca by się znalazł. Dodam że wygląda to bardziej jak by ktoś mi butem wjechał bo ślad wygląda jak znaczek Nike (nie po tym wnioskuje że but ) z "brzuchem" do góry a przy uszkodzeniu od innego auta był by poziomo, przynajmniej tak mi się wydaje.
Dzieki za odpowiedz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 11, 2009 21:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zacząć musisz od zgłoszenia na Policji. Tobie żadnych nagrań nikt nie (powinien) udostępnić. W zgłoszeniu określ jak najdokładniej czas zdarzenia.
I radzę to zrobić JAK NAJSZYBCIEJ, bo nie wiadomo, jak długo przechowują nagrania.
Jordan87, Nie chcę cię martwić. Jednak wydaje mi sie że to zbyt mała szkodliwość by policja lub prokurator (nie wiem kto by musiał tym się zająć) wydał taki nakaz.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum