Witam
Od dłuższego czasu podczas zmiany biegu kiedy zdejmuje nogę ze sprzęgła słychać przez chwile z przodu dziwny zgrzyt. Jest on cichy ale i tak mi przeszkadza. Co to może być?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 23:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jeśli łożysko oporowe ty chyba koszta nie duże bo takie łożysko jest w komplecie z nowym sprzęgłem,a sprzęgło kompletne kosztuje jakieś 350 złotych, gdzieś widziałem nawet za 200.
Natomiast łożysko w skrzyni hm... niedawno przerabiałem wymianę łożyska na wałku głównym, i po naprawie dalej coś wyje już nie tak głośno bo ledwo to słychać ale coś jednak wyje, drugi raz nie pakowałbym się w naprawę skrzyni poszukał bym używki w dobrym stanie. Jeśli dobrze pamiętam do kolega NEOSS proponował mi używkę na gwarancji.
Ale jeszcze nie wiadomo co dolega twojemu roverkowi może to coś zupełnie innego, jakiś pierdół
Niech ktoś jeszcze się wypowie.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez slax Pon Lut 08, 2010 11:00, w całości zmieniany 1 raz
Jestem na etapie zmiany pracy i czekam na 1 wypłatę. Jak tylko dostane będę wymieniał potrzebne części bo już to dawno powinienem zrobić. Na razie jeżdżę jak niedzielny dziadek:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum