Wysłany: Nie Mar 28, 2010 19:12 [Inne] Opłata recyklingowa
Witam mam takie pytanie
Jak wiadomo skasowali mi autko i teraz ma pytanie jak wykręcę wszystko przydatne z niego to jak mogę wykorzystać Opłata recyklingową Kiedyś to wpłaciłem i chciał bym to jakoś wykorzystać
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 19:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ta opłata, to tylko rodzaj haraczu dla państwa. Nic z tego nie wyciągniesz
Dokładnie tak jest.Opłata jest naliczana nielegalnie i mam nadzieję że nadejdą takie czasy że państwo mi zwroci te pieniądze tak samo jak zwróciło mi za książkę pojazdu
Ze jest nielegalnie to ja wiem, czytałem trochę w gogle i mieli to znieść ale od 3 lat cisza , ale bez przesady to jest chore jak nazwa mówi to jest po to ze jak się auto rzuci do fosy to ktoś je zabierze i po to to jest
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
A placi sie teraz za zlomowanie pojazdu? Bo moze po to wlasnie jest ta oplata?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ja nigdy nie zlomowalem zadnego auta, a slyszalem, ze zanim wprowadzono oplate recyclongowa trzeba bylo doplacac do zlomowania.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ja nigdy nie zlomowalem zadnego auta, a slyszalem, ze zanim wprowadzono oplate recyclongowa trzeba bylo doplacac do zlomowania.
A to dranstwo. Przeciez stal (zlom) jest droga, sporo aluminium i miedzi jeszcze tam jest. W UK jak oddaje auto na zlom (nie szrot) to mi wyplacaja 50 Funtow a jak zabiore kola to 70 Funtow. Kolega zlomowal autko, zabral kola ktore zaraz sprzedal z 5 Funtow to dostal 70 + 5 Funtow. Ja to bym jeszcze wykrecil turbine, pompe wtryskowa i sprzedal na e-Bay hi,hi.
_________________ --== "Z mądrym człowiekiem to i pogadać ciekawie." ==-- Fiodor Dostojewski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum