ktos kiedy zapytał o ta firme na tym forum, ale nie mogłem znalezc linka do tego tematu, i przeczytac odpowiedzi [jesli były, bo na temat wpadłem kiedy był tylko post autora]
otóz chodzi o firmę ze SZCZEKOCIN trudniąca się naprawa silników w roverach.
ogłasza sie na allegro: http://www.allegro.pl/ite..._gwarancji.html
na innych aukcjach inne silniki....
czy ktos miał do czynienia z ta firmą? czy rzeczywiście tak swietnie sobie radzi z naprawa silników rovera jak to pisze na swoich aukcjach?
.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 18:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam,
podpinam się do tematu... Chciałem odswieżyć i rownież zapytać o ten warsztat czy ktoś jeszcze korzystał z ich usług? Potrzebuje takiego warsztatu, który zna się na rzeczy i na tych silnikach... albo moze poleci mi ktoś jakiś inny warsztat w miare blisko podkarpacia (powiedzmy do okolo 300 km) bardzo mi zależy na Waszych podpowiedzich w tej sprawie.. i z gory dziekuje za odpowiedź..
ja nie korzystałem z usług tego warsztatu, bo nie znalazłem nikogo kto mogłby mi cos powiedziec na temach ich jakosci....a nie chciałem w ciemno jechac, bo mam daleko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum