widziane, mam nadzieje że pasażerowie drugiego autka wyjdą cało z tego. Jestem za tym aby po pewnym roku życia były obowiązkowe badania, od teraz unikam lewego pasa.
Arcik, to akurat jest głupi splot dwóch różnych rzeczy
to czerwone uno było pokazywane w jakiejś telewizji (chyba w teleexpres`ie w każdym razie na TVP) i zatrzymali to auto policjanci. Nic nikomu się nie stało a było to bodaj na zakopiance.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Może inaczej.
Widziałem urywek tego filmiku w telewizji w dużym serwisie informacyjnym w tamtym tygodniu gdzie redaktor na końcu poinformował wyraźnie o tym że samochód został zatrzymany przez policję. Też była mowa o starszej osobie która myślała że jechała dobrze.
Może splot dwóch różnych informacji.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Miałem podobną sytuację na obwodnicy Garwolina. Na szczęście w nocy - na łuku nie pasowały mi światła, które powinny być za barierką, a były przed, więc zjechałem do prawej...
Jak można pomylić pasy na drodze z barierką na środku???
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Niecały tydzień temu także zaliczyłbym czołówkę z pijanym kierowcą nadjeżdżającym z naprzeciwka, którego zniosło na zakręcie. Na szczęście miałem gdzie uciekać, ale oni nie mieli tyle szczęścia i kilka metrów za mną przywalili w wysoką betonową podmurówkę płotu...
Na wiosnę byłem służbowo w UK i odwiedziłem kumpla, który tam pracuje.
Chyba ze 4 razy w ciągu 20 milowej podróży zaczynałem go opieprzać, że chce ominąć wysepkę nie z tej strony albo że jedzie pod prąd, pomijam już, że za każdym razem ładowałem mu się na miejsce kierowcy.
Ale co do mojego przypadku, to było jeszcze przed masową emigracją rodaków do UK i nie sądzę, żeby jakiś Anglik zabłąkał się w niedzielę o 22 na obwodnicę Garwolina.
Byłem raczej skłonny przypuszczać, że jakiemuś miejscowemu nie pasuje nowa droga w powrocie do domu i jechał na skróty.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wysłany: Czw Paź 21, 2010 10:02
No ja miałem kiedyś podobną sytuację w Krakowie na dwupasmowej drodze, prostopadłej do wylotówki na Sandomierz. Jakiś koleś jechał pod prąd, w stronę miasta
_________________ >lepiej głupio zapytać, niż mądrze coś spie....lić<
alexi, cwaniaki skracają sobie drogę jak chcą na skrzyżowaniu na którym jest rondo w lewo skręcić. Sam nie raz widziałem takie akcje i oglądałem w TV np. w programie Uwaga Pirat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum