Wysłany: Pon Mar 07, 2011 16:43 [R75] Szyba czołowa
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
mam do wymiany przednia szybe dzwoniłem w w kilka miejsc i udało mi się załatwic szybę za 420zł z wymiana nową ,tylko koleś mi powiedział że ta szyba jest od hondy civic i ona pasuje do rovera 75 czy to prawda
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 07, 2011 16:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mam do wymiany przednia szybe dzwoniłem w w kilka miejsc i udało mi się załatwic szybę za 420zł z wymiana nową ,tylko koleś mi powiedział że ta szyba jest od hondy civic i ona pasuje do rovera 75 czy to prawda
Właśnie spotkała mnie przykra przygoda z przednią szybą w R45, a taką jak widzę udało Ci się namierzyć - możesz podać kontakt albo jakieś inne namiary do miejsca gdzie mieli tę szybę? 420zł za szybę z wymiana to dobra cena czy można znaleźć lepsze oferty - wiem że to nie dział dla R45 (chociaż temat się lekko otarł o to auto ) ale może ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum