Witam wszystkich Od kilku miesiecy jestem posiadaczem Roverka 45 z 2001r. Auto sprowadzone z Francji ze stanem licznika 230.000 km. Jednostka napedowa jest 2 litrowy motor turbo diesla o mocy 101KM. w wyposażeniu posiada:
ABS
4 x Airbag
wsp.kierownicy
reg.kierownicy
centralny zamek + pilot
alarm
imobilizer
klima
2x el.szyby
el.i podgrzewane lusterka
tapicerka jasny berz
dzielona tylna kanapa
halogeny
Rover posiadał kilka defektów jak wgniotka na tylnej klapie, odstajacy zderzak, urwane klamki, porysowany lakier, nie działajace nawiewy, brak podswietlenia nawiewów, palaca sie lamka airbag czy nie gaszaca sie lampka podsw.wnetrza.
R doprowadziłem do kultury choc nadal została do ogarniecia tylna klapa+zderzak z lakierem dałem spokuj bo musiałbym pewnie całego pomalowac.
Zaraz po sprowadzeniu do domu
pierwsze mody
Ostatnio zmieniony przez frydrys Sob Cze 02, 2012 12:57, w całości zmieniany 13 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 04, 2012 02:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Auto bardzo ładne, ale jeszcze ładniejsze będzie kiedy będą lusterka w chromie, sam tez chcę założyć. To szerokiej drogi i oby autko służyło bezawaryjnie
Auto bardzo ładne, ale jeszcze ładniejsze będzie kiedy będą lusterka w chromie, sam tez chcę założyć. To szerokiej drogi i oby autko służyło bezawaryjnie
Tak to prawda tylko koszt lusterek na allegro jest szokujocy jedne sa za 600zł. drugie znalazłem za 360zł. troche przesada puki co poszukuje foteli i kanapy ze skóry
Środek w r45 to jedyny taki do którego nie mógłbym się przyczepić w tej klasie cenowej i dlatego też go wybrałem. Moim zdaniem skrzywdziłeś wnętrze auta do którego tylko styl klasyczny pasuje.
Wygląd r45 trzeba modyfikować delikatnie. No chyba że ktoś lubi cyrkowe auta lub robi to dla jaj. Ale dla jaj to kogut kury gwałci.
_________________ 0-100 km/h - 8,25 sec!
'Nie pałuj gdy silnik Twój zimny jest'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum