pytanie czyje to było R75 w klubie?? Ze zdjęć wynika że miał styczność z klubem bo ma na tyłeczku piękną wlepkę ale to oczywiście o niczym nie świadczy
Może ktoś kojarzy ten samochodzik i jego kierowcę, jutro jadę na oględziny tego modelu może okaże się że będzie OK.
Jak ktoś zna byłego klubowicz- właściciela to niech da znać
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 19, 2012 22:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bartlo miał szarego..... Mówisz Justyna że go znam.... może i tak ale jakoś nie mogę zakumać nawet zbytnio nie kojarzę abym go widział na jakimś spocie we Wro, no chyba że był zawsze kiedy mnie nie było
Tylko tyle się dowiedziałeś ? To skad jest nagle we wrocławiu etc etc ? Jak napiszesz więcej szczegołów tym wiecej i szybciej może uda się coś dowiedzieć
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
no chłopaki pisali, że nie, to ja im ufam
a co z Twoją R400? tragedii nie ma
R 400 wezmę ja , co prawda nie wiem gdzie ją postawie i który to mój roverek z kolei, ale szkoda auta by trafiło z kiepskie ręce więc się poświecę, mam tylko nadzieje ze cena nie będzie taka jak tego r75
co do 75 to pojadę dziś z Karolem go zobaczyć, podepniemy pod kompa i się zobaczy co i jak bo na foto to nawet ja ładnie wychodzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum