Wysłany: Sob Mar 31, 2012 12:26 [R75] Brak wężyka odmy
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam mam do was pytanie czysto teoretyczne. Przy zmienianiu filtra zauwarzyłem ze nie mam na silniku jednego weżyka i jakie maoga byc tego skutki zdjecie zaporzyczylem sobie od użytkownika "Grota10" za co dziekuje. I tak na marginesie czy mozna dokupic sobie do auta i zamontować interkuler ? dzięki z góry pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez apples Sro Kwi 11, 2012 08:44, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 31, 2012 12:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To jest od odmy
Idzie dalej do przewodu powietrznego za filtrem powietrza, przed turbiną i dalej razem z powietrzem to turbiny i intercoolera.
Poza tym, że olej z odmy cieknie na drogę to w przewodzie powietrznym masz dziurę i turbina zamiast brać powierze tylko przez filtr to bierze również z tej dziury gdzie powinien być przewód
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum