Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam. Mam okazję kupić rovera 25 2.0 TD ANGLIKA i chciałbym was zapytać czy da się przełożyć układ kierowniczy z mojego rovera 214 1.4 16V do wersji angielskiej rovera 25 diesla?? Szukałem na forum podobnego artykułu ale nie znalazłem dosłownie nic na temat przekładki układu kierowniczego itd z R200 do R25. Nie wiem czy części będą pasować.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 03, 2012 20:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Lepiej przeszczepić lewą i prawą stronę grodzi, a środek zostaje.
łatwiej szybciej,a nie zaburza się geometrii ściany grodziowej
i nie trzeba wycinać połowy samochodu.
bociannielot ma rację! Ja swoje przekładałem 5lat temu wtedy to była ogromna oszczędność a teraz narobisz sobie pracy bo wcale tak kolorowo nie jest.
Kupe godzin przerabiania elektryki, wymiana lub modyfikacja podszybia, grodź, mocowanie kolumny kierowniczej. Krótko mówiąc jest tego sporo, a Roverki tanie jak barszcz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum