sebol11, kolego będzie to wyglądać cudownie sam myślałem o 19, ale aktualnie na najbliższy rok taki zakup muszę odpuścić. jak masz zdjęcia, to podeślij jaki wzór chcesz założyć
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Skróci się żywotność tulei metalowo gumowych końcówek drążków kierowniczych jak również przeguby drążków wewnętrznych. Wszystko to spowodują większe siły oporu działające na szersze i cięższe koła. Niski profil opony powoduje że wszelkie nierówności nawierzchni musi wytłumić zawieszenie w związku z tym zmuszone jest do cięższej pracy szybciej się zużywając . Również niedokładne wyważenie kół spowoduje szybsze zużycie amortyzatorów a nawet sprężyn.
Nie wspomnę tu o zwiększonym zużyciu paliwa
I co Wy na to Panowie esteci
Powiem tak. Jak kogoś stać na takie felgi i opony do nich, to po pierwsze zdaje sobie sprawę, że wszystko zużywa się szybciej, paliwa wypije więcej, ale tak jak mówię, jak stać na koło z gumę, to na resztę uskłada
No ładne, ładne. Ja myślałem, czy by swoich nie wypolerować, ale nie wiem czym później dobrze zabezpieczyć. Lakier odpada, bo nie będzie sie trzymał. Chyba ze jakies woski, ale co w zimę
Powiem Ci, że kolor ładny, ale strasznie oklepany. Ja mam bordowego i obniżone lekko zawieszenie i opony o niższym profilu.
[ Dodano: Sro Mar 20, 2013 21:16 ]
Znaczy sie nie chciałem sie chwalić jakie mam auto, bo nie ma czym. Tylko tym że śmiesznie wyglądał na tych 16' i profilu 65, dla tego musiałem lekko zmienic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum