Wysłany: Nie Gru 07, 2014 21:25 Prośba o pomoc w kupnie [MG ZT 190]
Witam, co myślicie o tym MG, dzwoniłem do właściciela wydawał się kompetentną osobą.
Twierdzi, że na dzień dzisiejszy samochód nie wymaga wkładu finansowego, malowana była tylna klapa podobno poprowadzona byłą antena od CB radia i coś tam zaczynało się dziać, nie wiem czy cena nie jest podejrzana jak na taki stan, na co zwrócić uwagę przy oględzinach samochodu ?
Tę chromowane listwy wokół auta, robione były przez obecnego właściciela, podobno nie występują oryginalnie w aucie ?
Pomógł: 86 razy Dołączył: 09 Maj 2013 Posty: 1730 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Pon Gru 08, 2014 08:02
To auto długo stoi na OLX. Cena nie jest zbyt wysoka, więc czemu sie nie sprzedaje?
Tragicznie wygląda z tymi chromami.
Ogólnie ogłoszenie tego auta było kilka razy wałkowane już na forum.
Jak Ci się podoba to zabieraj mechanika który się na tym aucie zna, zna jego bolączki a w dodatku wie jak je rozpoznać i tyle
Może dorzuci Ci listwy w kolorze, a jak nie to u lakiernika polakierujesz za grosze te chromy. Takie same auto jeździ u mnie po ciechanowie, piękny kolor. No co prawda nie tak piękny jak mój i j0zek'a, ale też równie ładny
j0zek napisał/a:
6800 wyświetleń na OLX ? aż dziwne, że jeszcze nikt nie kupił.
Co 2 tygodnie odświeża ogłoszenie, ciągle te same, dlatego tyle wyświetleń
Dzięki za odpowiedzi.
Wspomniał, że dorzuci oryginalne listwy, dzisiaj zapytam się o Vin.
Może tak, możecie polecić mi Rovera 75 lub MG ZT w dobrym stanie do 14 tys. ?
Najlepiej benzyna w gazie lub diesel
Sprawdziłem VIN, rzeczywiście jest to MG ZT, wyposażenie "Class 5.1" zgadza się z ogłoszeniem?
Mieszka może ktoś z ekspertów Roverów w okolicach Koszalina lub mógłby podjechać i pomóc mi oczywiście za opłatą sprawdzić ten samochód?
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Wto Gru 09, 2014 12:19
AdaskoC napisał/a:
Może dorzuci Ci listwy w kolorze, a jak nie to u lakiernika polakierujesz za grosze te chromy. Takie same auto jeździ u mnie po ciechanowie, piękny kolor. No co prawda nie tak piękny jak mój i j0zek'a, ale też równie ładny
Bylem, widziałem,czerwonej strzały nie kupiłem.
Samochód do poprawek lakierniczych, lakier się łuszczy.
Spasanie elementów straszne, przód widać już z kilku metrów.
Z elektryki wszystko w porządku, tylko poduszka się świeciła.
Moim zdaniem silnik trochę słaby, ale za to dźwięk piękny
Środek tragiczny wytarta kierownica, na pedale sprzęgła nie było gumy, lewarek wytarty, fotel kierowcy porozrywany, wytarty i zmechacony, pasażera nie lepszy.
Poza tym kilka małych i większych rzeczy do poprawy, osłona silnika, reflektory zaparowane i zaśniedziałe.
Moim zdaniem samochód do odratowania, ale wymaga dużo czasu i jeszcze więcej pieniędzy.
Ponawiam moje pytanie, chętnie przyjmę oferty zadbanych egzemplarzów najlepiej MZ ZT w gazie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum