Mam nadzieję, że nikt mi tego nie usunie. Link powyżej otwiera mój funpage o moich różnych projektach pojazdów zrobionych dzięki programowi komputerowemu Blender.
Temat ten nie jest moją reklamą, a jedynie miejscem gdzie chciałbym usłyszeć co ewentualnie poprawić lub jaki projekt zrobić jako następny.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 21, 2015 11:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Calkiem niezłe . jeszcze koła i pare detali i będzie piękna 75ka. Co do ilości to staram sie zająć przeróżnymi tematami. Są autobusy, vany, linuzyny i coupe
KirkHammmetfajny, a MD no to całkiem, ja chyba zaraz wezmę kartkę i skrobne coś, tylko kirkowi offtop robimy
Kradniemy ten temat. Wyniesiemy go w wiaderkach.
Fajnie, że właśnie dają Ci KirkHammmet jakieś warunki rozwoju. Ja też niby coś tam skrobam sobie na boku, wszystko pod tym linkiem: http://mtrakowski.deviantart.com/
Co do samego szkicu: jestem zwolennikiem raczej linii stonowanych, albo ponadczasowych, albo rozsądnie futurystycznych - nie podoba mi się na przykład francuska motoryzacja. Chociaż niektóre Twoje modele 3D wyglądają naprawdę rozsądnie... No i nie robisz 20 calowych felg w kompakcie, tylko projektujesz to tak, jak miałoby prawo wyglądać w rzeczywistości - duży plus.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum