Forum Klubu ROVERki.pl :: A może tak zlot w Katowicach 2.06 podczas summercarsparty?
GarażTechniczny FAQSzukajFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: piter34
Sro Maj 30, 2007 21:45
A może tak zlot w Katowicach 2.06 podczas summercarsparty?
Autor Wiadomość
bula21 

Wysłany: Sob Cze 02, 2007 15:59   

ja tez sie pojawilem ;) zajechalme dopiero kolo 13 tak jka pisalem egz pozdawane i moglem sie pokazac ;) niestety nie spotkalem zadnego Roverka :/ widzialem jednego jak opuszczal lotnisko chyba R Cabrio ;> a tak nic ;P szukalem i nie znalazlem ;P ...ogolnie mala liczba uczestnikow zabawy..mysle ze przy lepszej pogodzie dopisala by lepsza freksencja ;P ..moze tym razem zrobimy jakiegos spota ale w taki dzien i o takiej godzinie zeby sie pojawilo wiecej samochodow ;) pozdrawiam i do zobaczenia ;)

SPAMU¦

Wysłany: Sob Cze 02, 2007 15:59   Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)

Cosmo 

Wysłany: Sob Cze 02, 2007 16:31   

witam :) też byłem dziś na muchowcu. taki tam srebrny tourer ;) rozmawiałem z Panem z cabrio ktory zresztą też ma autko od niedawna (ja jeszcze nie zdążyłem swojego przerejestrować). imprezka super w końcu coś u mnie w katowicach się działo... udało mi sie nawet objechać BMW e34 520i o niemałą odległość :] niestety do drugiego etapu mnie nie dopuścili ze względu na nieaktualną gaśnice :|
pozdrawiam

maslo227 

Wysłany: Sob Cze 02, 2007 17:44   

Tym niebieskim R Cabrio byłem ja :)

Cosmo R rzeczywiście mam nie od dawna... ale zależy jak dla kogo :) Dokładnie od grudnia tamtego roku.

Zrodził mi sie pomysł w głowie żeby sprawdzić co jest szybsze kombi czy cabrio z k-serią 1.6 :) ale jak zobaczyłem nawierzchnie a na dodatek sie rozlało to już odechciało mi sie wszystkiego i zwinąłem sie do Krakowa.

Pozdro dla Ciebie Cosmo.... dla Pana z 75tki na rejstracji "SO......" oraz jego kolegi z 200tki okrąglaka.

Tomaszi 

Rover 400

Wysłany: Sob Cze 02, 2007 18:15   

Pozdrowionka dla wszystkich Roverkowiczów z płyty lotniska :mrgreen:
Cosmo widziałem jak stałeś w kolejce do 1/4 - pogoda pogoniła i nie widziałem finału.
A tak w ogóle to wszystkie Roverki mają oczywiście fotki i te inne wynalazki które tam stały również :razz:
Szymon napisał/a:
W niedługim czasie pojawią się na klubowej stronie zdjęcia

Moje fotki też powinny się pojawić.

Jaguar77 

Wysłany: Sob Cze 02, 2007 22:17   

Pozdrawiam wszytskich którzy sie pojawili :) frekfencja jakos nie dopisala ale to mogą żałowac Ci co nie przyjechali bo impreza była przednia :wink: RESPECT'A dla Cosmo - to jak zrobiles dresmobila było piękne :grin: szkoda że nie mogłem zostac do końca bo mysle ze mialem szanse na najłaniejsze nie tuningowane auto imprezy :razz: ale praca niestety nieoczekiwanie wezwala do wroclawia :/ Czekam na jakieś fotki :)

Szymon 

Rover 200

Wysłany: Nie Cze 03, 2007 07:47   

bula21, jeżeli Twoja rejestracja zaczyna się od SY to załapałeś się na zdjęcie ;) Masło, Cosmo, oczywiście również :mrgreen: . Pobawię się fotami i postaram się wrzucić dziś na serwer. Pozdrawiam :)

bula21 

Wysłany: Nie Cze 03, 2007 12:11   

dokladnie tak ;P nie znalazlem nikogo z naszego forum wiec stalem z kumplami z forum 126p ;P

Tomaszi 

Rover 400

Wysłany: Nie Cze 03, 2007 12:13   

bula21 jak wjechałeś około 13stej to raczej widzieliśmy ciebie razem z Szymonem. No muszę powiedzieć że ładnie się ustawiłeś... jakiś sentyment do maluszka :?: :razz:

bula21 

Wysłany: Nie Cze 03, 2007 12:48   

Tomaszi napisał/a:
bula21 jak wjechałeś około 13stej to raczej widzieliśmy ciebie razem z Szymonem. No muszę powiedzieć że ładnie się ustawiłeś... jakiś sentyment do maluszka :?: :razz:

a no wjechalem ;> czemu was nie widzialem ;P ? staliscie gdzies na poczatku ;> ? a sentyment zostal sam kiedys jezdzilem takim ;P a nikogo nie znalem wiec.. ;) zreszta kumplem Bmw 3 tez podjechal i tez stal z nami ;P heh mieszany sklad ;) ..

Szymon 

Rover 200

Wysłany: Nie Cze 03, 2007 18:21   

Ano na początku. Przejeżdżałeś obok nas, musiałeś pewno patrzeć na wprost w tym tunelu aut ;)

bula21 

Wysłany: Nie Cze 03, 2007 18:27   

Szymon napisał/a:
Ano na początku. Przejeżdżałeś obok nas, musiałeś pewno patrzeć na wprost w tym tunelu aut ;)
jechalem jechalem :D i was szukalem ;P ale cos nie wyszlo ;P myslalem ze bedziecie gdzies dalej ;) no coz moze nastepnym razem bede punktualnie na umowionym miejscu ;)

Szymon 

Rover 200

Wysłany: Nie Cze 03, 2007 19:46   

Zarzuciłem na fotosiku fotki Roverków( w tym dwa Mini), które widziałem na Muchowcu. Na stronie klubowej też powinny być niedługo... Już są :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez Szymon Wto Cze 05, 2007 07:58, w całości zmieniany 1 raz  

qbus2005 

Wysłany: Nie Cze 03, 2007 20:36   

Witam, niesety nie dotarlem na muchowiec :( ( (niestety pracuje w soboty).......... moze nastepnym razem :)))
Panowie jak bedziecie planowac jakies spotkanko w Katowicach lub okolicach to ja poprosze w niedziele :)))

maslo227 

Wysłany: Pon Cze 04, 2007 00:16   

Szymon napisał/a:
Zarzuciłem na fotosiku fotki Roverków( w tym dwa Mini), które widziałem na Muchowcu. Na stronie klubowej też powinny być niedługo... Kliknij tutaj

Lol na zdjęciu z moim Cabrio jest mój kolega i koleżanka którzy zamykali mi dach bo zaczęło padać ....a ja poszedłem do zbyt oddalonego Kibla :(

bula21 

Wysłany: Pon Cze 04, 2007 13:35   

Szymon widze ze zlapales auto jak jeszcze nie padalo ;P

Szymon 

Rover 200

Wysłany: Pon Cze 04, 2007 13:37   

Oczywiście :mrgreen: posłałem już fotki na galerię klubową, zatem niedługo powinny być tam dostępne

Tomaszi 

Rover 400

Wysłany: Pon Cze 04, 2007 15:58   

fotki już są na stronie klubowej w galerii zloty

Szymon 

Rover 200

Wysłany: Pon Cze 04, 2007 20:29   

moje również się pojawiły :smile:

Odpowiedz do tematu