ja tez sie pojawilem zajechalme dopiero kolo 13 tak jka pisalem egz pozdawane i moglem sie pokazac niestety nie spotkalem zadnego Roverka widzialem jednego jak opuszczal lotnisko chyba R Cabrio a tak nic szukalem i nie znalazlem ...ogolnie mala liczba uczestnikow zabawy..mysle ze przy lepszej pogodzie dopisala by lepsza freksencja ..moze tym razem zrobimy jakiegos spota ale w taki dzien i o takiej godzinie zeby sie pojawilo wiecej samochodow pozdrawiam i do zobaczenia
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 02, 2007 15:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witam też byłem dziś na muchowcu. taki tam srebrny tourer rozmawiałem z Panem z cabrio ktory zresztą też ma autko od niedawna (ja jeszcze nie zdążyłem swojego przerejestrować). imprezka super w końcu coś u mnie w katowicach się działo... udało mi sie nawet objechać BMW e34 520i o niemałą odległość niestety do drugiego etapu mnie nie dopuścili ze względu na nieaktualną gaśnice
pozdrawiam
Cosmo R rzeczywiście mam nie od dawna... ale zależy jak dla kogo Dokładnie od grudnia tamtego roku.
Zrodził mi sie pomysł w głowie żeby sprawdzić co jest szybsze kombi czy cabrio z k-serią 1.6 ale jak zobaczyłem nawierzchnie a na dodatek sie rozlało to już odechciało mi sie wszystkiego i zwinąłem sie do Krakowa.
Pozdro dla Ciebie Cosmo.... dla Pana z 75tki na rejstracji "SO......" oraz jego kolegi z 200tki okrąglaka.
Pozdrowionka dla wszystkich Roverkowiczów z płyty lotniska
Cosmo widziałem jak stałeś w kolejce do 1/4 - pogoda pogoniła i nie widziałem finału.
A tak w ogóle to wszystkie Roverki mają oczywiście fotki i te inne wynalazki które tam stały również
Szymon napisał/a:
W niedługim czasie pojawią się na klubowej stronie zdjęcia
Moje fotki też powinny się pojawić.
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Pozdrawiam wszytskich którzy sie pojawili frekfencja jakos nie dopisala ale to mogą żałowac Ci co nie przyjechali bo impreza była przednia RESPECT'A dla Cosmo - to jak zrobiles dresmobila było piękne szkoda że nie mogłem zostac do końca bo mysle ze mialem szanse na najłaniejsze nie tuningowane auto imprezy ale praca niestety nieoczekiwanie wezwala do wroclawia Czekam na jakieś fotki
bula21, jeżeli Twoja rejestracja zaczyna się od SY to załapałeś się na zdjęcie Masło, Cosmo, oczywiście również . Pobawię się fotami i postaram się wrzucić dziś na serwer. Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
bula21 jak wjechałeś około 13stej to raczej widzieliśmy ciebie razem z Szymonem. No muszę powiedzieć że ładnie się ustawiłeś... jakiś sentyment do maluszka
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
bula21 jak wjechałeś około 13stej to raczej widzieliśmy ciebie razem z Szymonem. No muszę powiedzieć że ładnie się ustawiłeś... jakiś sentyment do maluszka
a no wjechalem czemu was nie widzialem ? staliscie gdzies na poczatku ? a sentyment zostal sam kiedys jezdzilem takim a nikogo nie znalem wiec.. zreszta kumplem Bmw 3 tez podjechal i tez stal z nami heh mieszany sklad ..
Ano na początku. Przejeżdżałeś obok nas, musiałeś pewno patrzeć na wprost w tym tunelu aut
jechalem jechalem i was szukalem ale cos nie wyszlo myslalem ze bedziecie gdzies dalej no coz moze nastepnym razem bede punktualnie na umowionym miejscu
Witam, niesety nie dotarlem na muchowiec ( (niestety pracuje w soboty).......... moze nastepnym razem
Panowie jak bedziecie planowac jakies spotkanko w Katowicach lub okolicach to ja poprosze w niedziele
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum