Walkie especially for You zrzuty proponowanych tras:
Wg mnie najkorzystniejszy jest dla obu ekip wariant przez kalisz, turek, łęczycę, łowicz
Koszt jest wyliczony dla diesla przy załozeniu spalania 6 litrów i koszcie ropy 3,60. Jak podacie spalanie i koszt dla benzyny, to jutro dorzucę
[ Dodano: Pią Cze 15, 2007 12:53 am ]
PS. do czasu jazdy przyjęto prędkosci: autostrady 130, drogi główne 100, drogi lokalne 80, miasto 30. Sądzę, że można doliczyć 1 - 1,5 h licząc z postojami.
Kilometry dla Głogowa = kilometry dla Leszna + 50.
[ Dodano: Pią Cze 15, 2007 12:55 am ]
I jeszcze jeden pomysł: żeby wilk był syty i owca cała to mozemy w jedną strone jechać np. przez Piotrków a powrót zrobić przez Kalisz dobra idę spać
[ Dodano: Pią Cze 15, 2007 1:00 am ]
PS2. Dla trasy Wr-Ptr-Jach koszt dla benzyny wyszedł 125PLN (7,5 litra/100km po 4,40PLN/litr)
Paul, Emes i Reszta czy przyklepujecie taką wersję?? Tam przez Piotrków, powrót przez Turek?? A z resztą co ja sie pytam Wkońcu jestem Dżunior Zostało postanowione koniec, kropka i HOWGH
widzę, że brak emota z uśmieszkiem na końcu zdania zmienia całkowicie jego odbiór hehe
wiem, że nie miałeś niczego złego na myśli (bo jakbyś miał to już byśmy sobie pogadali na zlocie....przy grillu )
Poprawiłem już tego posta Masz rację, to może mieć wpływ na odbiór
Oczywiście nie chciałem nikogo urazić, ale w tej sytuacji chyba też możemy porozmawiać przy grillu?
walkie napisał/a:
i na syr?
Może być też na ser
Paul napisał/a:
I na mlyko od wściekniętek krasuli, hodowanej na salonach
Oczywiście, że tak Mogę Wam nawet pokazać, gdzie takie są
Ciesze sie, że sprawa została załatwiona. Czyli spotykamy się w okolicach Piotrkowa. Walkie ile czasu zajmie Wam dojazd z Wcka do Piotrkowa?? Myślę, że mozemy sie mniej wiecej na 13- 14 tam umówić. Może, skoro znasz tą trasę, zaproponujesz jakieś miejsce spotkania w tej okolicy??
Może, skoro znasz tą trasę, zaproponujesz jakieś miejsce spotkania w tej okolicy??
Proponuję stację benzynową w widocznym i łatwo osiągalnym miejscu. Ale najlepsze miejsce zaproponuje walkie, chyba z nas wszystkich zna najlepiej tą trasę
widzę, że brak emota z uśmieszkiem na końcu zdania zmienia całkowicie jego odbiór hehe
wiem, że nie miałeś niczego złego na myśli (bo jakbyś miał to już byśmy sobie pogadali na zlocie....przy grillu )
Poprawiłem już tego posta Masz rację, to może mieć wpływ na odbiór
Oczywiście nie chciałem nikogo urazić, ale w tej sytuacji chyba też możemy porozmawiać przy grillu?
prawdę mówiąc to z tym emotem miałem na myśli swój post, ale może pozostać jak jest
Walkie, jest pomysł
Może jakiś niewielki 'plakacik do wydrukowania i do naklejenia za szybę(y) samochodów jadących na Zlot?
Zawsze to reklama klubu i jakiś znak rozpoznawczy dla nas
Miejsce spotkania w Piotrkowie:
Stacja Shell, ok. 2km za zjazdem z odcinka autostrady A1 na gierkówkę. Umawiamy sie na godz. 1.30 pm Lokalizacja w załączniku
Paul myślę, że gdzieś około 10.00 trzeba będzie się od Ciebie wybierać. Ja wyjadę po 9 żeby na 10 sie u Ciebie zameldować
[ Dodano: Pią Cze 15, 2007 2:11 pm ]
PS. Walkie niezłe jest to Zuuuu Miiiiiii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum