Wysłany: Nie Lip 08, 2007 12:46 [R400] Mała stłuczka na parkingu - porady ubezpieczeniowe ?
Witam mieszkama obecnie w anglii i wczoraj w ten feralny 07.07.07 miałem małą stłuczke na parkingu. Cofając nie zauważyłem stojącego audi 3 u mnie nic nie widać bo zderzakiem a w aucie angola jest wgniecenie dość spore oczywiście mój samochód jest ubezpieczony ( tu w anglii na kogo jest ubezpieczone auto to ta osoba tylko może prowadzić) na 2 osoby ja jestem drugim driverem pierwszym jest ojciec który ma spore zniżki i obecie przebywa w Polsce. Wszystko zostało spisane włascicielel tego audi jest angol i on sam tez nie wiedział jak ta sytuacje rozwiązać bo ojciec nie miał żadnej kolizji w Polsce bo tu sa akceptowane przez firmy ubezpieczające własnei takie zniżki. Niewiadomo jak to nazwać bo to nie wypadek tylko mala stluczka i sie poradzam bo mogę mu sam zapłacić za naprawę trochę to może wynieść albo z ubezpieczenia i czy wtedy ojciec nie straci zniżek i nie będzie trzeba większych skaładek placić ubezpieczycielowi kwestia jest do ugadania z tym kolesiem (nie znam się za bardzo więc pytam) ?
dzieki z gory za porady
Pozdrawiam
[ Dodano: Nie Lip 08, 2007 10:58 pm ]
nikt nie doradzi bo ja zielony
Ostatnio zmieniony przez Brt Nie Lip 08, 2007 14:00, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 12:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum