Przepraszam, ze tak tutaj, ale czy zarzad przewiduje jakies projekcje filmow roverkowych albo cos? Bo nie wiem czy namawiac Tempesta na wziecie sprzetu (rzutnik/ekran)
Ja moglbym wziac ew. jakis zestaw grajacy
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Weźcie koniecznie jeśli tylko macie możliwość - będzie fajniej.
Często na Zlotach spontanicznie pokazywane były filmiki z poprzednich Zlotów.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Okej. Ale ogladanie filmow na laptopie przez grupe kilkunastu ludzi to lipa troche. Dlatego myslalem, ze moze zorganizowac jakis rzutnik, ekran, albo chociaz TV wiekszy
Czy jakis sprzet audio bedzie?
Ps.
Mozna tez zrobic slideshow ze zdjec jakie np. mam ja (w jakosci troche lepszej niz te na stronach).
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Moge pomoc... tylko ze to musimy sie umawiac na jutro wieczor, bo w piatek bedzie juz za pozno? Moze jakis watek zalozymy dla wycieczki z warszawy? Piatek po 17 ... w kupie razniej i podobno cieplej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum