Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Paź 2007 Posty: 527 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 00:57 rover 214 jaki podłokietnik?
Jak w temacie mam roverka 3drzwiowego 1998rok i brakuje mi w nim podłokietnika... czy montował juz ktos jakis do takiego? jak tak to jaki jak pasuje? i jaki to koszt? moze jakis link lub foto:) z góry dziekuje:)
No napewno spelnia swoja funkcje lepiej niz te co sa na allegro. Tylko ze rarytas to jest jak cos. Ale jak widzac byly montowane w Roverkach 200. Znam jedna osobe co ma to w montowane w swoim 200 kupil to jak byl w angli i mowi ze superowe dobrze dopasowane
Mnie tylko koszty wyslania przerazaja do polski np z angli z tego ebay.uk, prawie tylo samo co sam towar.
Montaż i demontaż jest banalny. Wykręcasz dwa wkręty, podnosisz dźwignię ręcznego, wyjmujesz tylną popielniczkę i wysuwasz do tyłu. Ewentualnie luzujesz śrubę pod popielniczką, ale powinno wyjść bez luzowania.
Czy ktoś planuje sciągnąć wiekszą partię do PL Sam bym chyba se kupił jeśli cena nie byłaby "drastyczna"
Montaż i demontaż jest banalny. Wykręcasz dwa wkręty, podnosisz dźwignię ręcznego, wyjmujesz tylną popielniczkę i wysuwasz do tyłu. Ewentualnie luzujesz śrubę pod popielniczką, ale powinno wyjść bez luzowania.
Czy ktoś planuje sciągnąć wiekszą partię do PL Sam bym chyba se kupił jeśli cena nie byłaby "drastyczna"
No montaz jest prosty moze 5min roboty i tyle
Hmm.. dobry pomysl z tym bylo by taniej przy wieej sztukach
Wiec tak to ja bym sie dolaczyl tez.
Wysłany: Nie Sty 27, 2008 17:26
no ja byłbym jak najbardziej chętny, jednakże wygląda na to że mamy problem... z tego co widziałem to jest aukcja i jest tylko jedna sztuka...
poza tym trzeba mieć konto angielskie na ebayu.. tak napisał wystawca aukcji... widziałem jeszcze 2 inne podłokietniki na angielskim ebayu ale też po jednej sztuce i aukcje... poza tym kończą się w przeciągu 4 godzinek
ale jakby znaleźć jakiś sklep handujący czymś takim - nawet używanym - z Anglii to myśle ze dało by sie bez problemów zebrać większe zamówienie!
Wysłany: Nie Sty 27, 2008 18:15
a no to okej... można zebrać pare osób z forum, którzy byliby zainteresowani, ustalić np jakaś cene np 20 funciaków za sztuke i wyskrobać do niego jakiegoś @ że chcemy powiedzmy 5 sztuk i zapłacimy za nie te 100 funtów... albo się zapytać za ile byłby skłonny sprzedać kilka sztuk i na kiedy by mógł tyle zgromadzić..
Panowie po co z angli? Przeciez to jest podłokietnik od R200 coupe.Mozna go kupic na allegro u pierwszego lepszego który handluje częściami.Pasuje i super wygląda.Montaż 5 min.Wystarczy wkręcić dwie śrubki Jutro wkleje zdjecie jak u mnie to wygląda.
Panowie po co z angli? Przeciez to jest podłokietnik od R200 coupe.Mozna go kupic na allegro u pierwszego lepszego który handluje częściami.Pasuje i super wygląda.Montaż 5 min.Wystarczy wkręcić dwie śrubki Jutro wkleje zdjecie jak u mnie to wygląda.
powaznie
Ja nwet w niemczec i a austri nie znalazlem zadnego handlarza co by takie cos mial
Hmm.. to moze jednak poczukac pare handlarzy z czesciami na allegro i ponodzwonic jak mowisz ze to z R200 Coupe
Wybaczcie koledzy że tak wcinam się przed innych. Pomysł typowo polski koszt z całą pewnością w zasięgu większości. Różne rodzaje regulacji w pionie w pochyle. Dosyć mocny, pojemny pasuje do wystroju Rovera 25 czyli 200 też. Montaż banalnie prosty a naprawdę solidny. Mam go juz ponad 2 lata i jestem naprawdę zadowolony. Być może niektórzy pamiętają jak ogladali go osobiście w moim aucie. Polecam
Wybaczcie koledzy że tak wcinam się przed innych. Pomysł typowo polski koszt z całą pewnością w zasięgu większości. Różne rodzaje regulacji w pionie w pochyle. Dosyć mocny, pojemny pasuje do wystroju Rovera 25 czyli 200 też. Montaż banalnie prosty a naprawdę solidny. Mam go juz ponad 2 lata i jestem naprawdę zadowolony. Być może niektórzy pamiętają jak ogladali go osobiście w moim aucie. Polecam
Calkiem ladnie sie przezentuje
Wyglada mi na z allegro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum