Hmm.. Dzieki za foty Ale cos kucze krotkie to moim zdaniem jest
powinna byc taka dlugosc tego
Tak daleko to ja sie nie opieram nigdy z tylu jak siedze,powinno byc to bardziej ciagniety do przodu. Kurcze juz mi sie ten podlokietnik nie podoa originaly
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 15:30
no właśnie wrzuć jakieś fotki jak to jest zamocowane, jak wygląda normalnie i podniesone... z różnych widoczków żeby się można było zorientować przed zakupem..
a od kogo kupowałeś.. wiesz moze czy sa jeszcze takie same na allegro..?
Oto obiecane zdjęcia Jak ktoś chce więcej proszę podać swojego maila. Koszt takiego podłokietnika to około 50 zł. A jest naprawdę solidny wygodny i pakowny.
ja jednak nie kupuje wiec pisać do tego Pana czesci_rover@wp.pl ma w cenie 100 zl hehh kto pierwszy ten lepszy
Ten podłokietnik jest z R200 Coupe, (nie taki jak na angielskich aukcjach). Jak ktos ma takie "wtyki" to sam bym się pisał na dwie sztuki oryginalne do R200 po 95 r.(oczywiście za rozsądną cenę). Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum