Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 20:05
Czy nie lepiej kupić wkład oryginalny i bez kombinacji go wymienić za tą samą cenę???????
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 20:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Antene zrobiłem. Wszystko działa. ŁAdnie wychodzi i chowa się. Jutro jeszcze trochę ją będę musiał dopieścić, znaczy jakoś ją do karoserii sensownie dokręcić i kabel antenowy przerobić żeby dobrze siedział. Wtyczki nie ucinałem, po prostu pod wtyczkę w karoserii podczepiłem na żywca kable od anteny wszystko ładnie zaizolowałem i cześć.
Dzięki wszystkim uczestnikom za pomoc.
to znowu ja. Antenę już zamontowałem jakiś czas temu i było ok. Ale zacząłem kombinować dalej. Bo kable od nowej uniwersalnej powtykałem do wtyczki od instalacji pierwotnie, ale doszedłem do wniosku że zrobię to na stałe i obciąlem wwtyczkę od instalacji i połączyłem kable bezpośrednio żeby mi przypadkiem kiedyś z wtyczki nie powypadały te kabelki. No i dupa wszystko połączyłem ak należy a antena ani drgnie I zupełnie zdębiałem. Nie wiem czy we wtyczce był jakiś mosek czy coś. Więc dzis rano postanowiłem założyć spowrotem wtyczkę tak jak było poprzednio i dalej NIc... Co się mogło stać?? Wpadłem na pomysł że może bezpiecznik Czy to możliwe?? tak mi to przyszło do głowy bo dwa dni temu przestało mi sie palić swiatło w kabinie oraz lampka wokół stacyjki (tam gdzie sie klucz wkłada). Pomyśłalęm że to może byc pod jednym bezpiecznikiem... Jeśli to to to jak to znależć. I czy to wogle może być przyczyna, jeśli nie to proszę mnie wyprowadzić z błędu...
Pomógł: 6 razy Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 139 Skąd: Brzeg Dolny/Wrocław
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 15:01
ja u siebie przy podpinaniu tez spaliłem bezpiecznik i nawet dzwoniłem do gościa z allegro, że mi jego antena nie działa wymień bezpiecznik i będzie ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum