Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 163 Skąd: Z KOBRY
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 04:05
Witam Wszystkich Niewiem czy dobrze trafiłem Ale nieochrzaniajcie mnie za nic bo jestem tu NOWY No Więc Mowa tu o Chipach Posiadam R620 SDi Seryjnie miał te swoje 105 Koni a zrobiło sie 136 Odejscie Ma Konkretne Ale Niechce Sie chwalic Spalanie Mniej Więcej 6,7 L / 100Km To Tyle Odemnie !!!Pozdrawiam Serdecznie
3 majcie Sie
Witam Wszystkich Niewiem czy dobrze trafiłem Ale nieochrzaniajcie mnie za nic bo jestem tu NOWY No Więc Mowa tu o Chipach Posiadam R620 SDi Seryjnie miał te swoje 105 Koni a zrobiło sie 136 Odejscie Ma Konkretne Ale Niechce Sie chwalic Spalanie Mniej Więcej 6,7 L / 100Km To Tyle Odemnie !!!Pozdrawiam Serdecznie
3 majcie Sie
zarejstrowal sie o 4:30 a o 5 taki wpis... cos tu smierdzi...
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
chodzi o namiary do goscia... nagle rejstruje sie nowy uzytkownik, ktory wczesniej nie byl na forum, nagle trafia na ten temat, akurat gosc mial takiego chipa, i akurat wyszlo mu 136km... a na dodatek byl to jedyny jego post...
chodzi o namiary do goscia... nagle rejstruje sie nowy uzytkownik, ktory wczesniej nie byl na forum, nagle trafia na ten temat, akurat gosc mial takiego chipa, i akurat wyszlo mu 136km... a na dodatek byl to jedyny jego post...
nie wiem, ale jesli gosciu mowi o chipie ktory lezy u mnie w szafie to mam jedna taka sztuke na zbyciu , w ogloszeniu z allegro gdy go kupowalem takze bylo napisane ze chip daje 136 KM ze 105. szkoda ze nie napisał w aukcji ze to do rocznikow od 98 chyba, a ja 96 miałem
jak ktos ma >98 rok i chce, to mozemy sie dogadac, wkoncu chce sie tego pozbyc bo i tak nigdy tego juz nie podłącze. moze jednak komus sie to przyda. jesli jest ktos chetny niech zadzwoni na 791 130 916 , poda adres to mu to wysle i moze sobie to podłączy lub dam namiary na goscia ktory to potrafi podlaczyc rowniez.
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 13:14
michone napisał/a:
Po Pierwsze Zarejestrowałem Sie na to Forum Ponieważ chce wiedziec Wiecej na temat mojego Rover'ka dlatego mnie wczesniej tu niebyło.... a to ze jest moj jedyny post to nieoznacza ze jest to PODEJRZANE .. jestem tu nowy wiec niemiej jakichkolwiek pretensji
[ Dodano: Nie Sie 03, 2008 14:16 ]
niepisałem 30 min posta tylko zerkałem na różne ciekawe tematy na tym forum i znalazłem z CHIPEM Wiec podzieliłem sie Informacja na ten temat Prosta prawda?
Ostatnio zmieniony przez piter34 Pią Sie 15, 2008 09:56, w całości zmieniany 1 raz
michone napisał/a:
Po Pierwsze Zarejestrowałem Sie na to Forum Ponieważ chce wiedziec Wiecej na temat mojego Rover'ka dlatego mnie wczesniej tu niebyło.... a to ze jest moj jedyny post to nieoznacza ze jest to PODEJRZANE .. jestem tu nowy wiec niemiej jakichkolwiek pretensji
[ Dodano: Nie Sie 03, 2008 14:16 ]
niepisałem 30 min posta tylko zerkałem na różne ciekawe tematy na tym forum i znalazłem z CHIPEM Wiec podzieliłem sie Informacja na ten temat Prosta prawda?
mozesz pochwalic sie tymi 136KM?? najlepiej wykres z hamowni.
mozesz pochwalic sie tymi 136KM?? najlepiej wykres z hamowni.
michone ty liczysz ze ktoś kiedyś wklei wykres z tego chipa ? chyba w mikołaja wierzysz tu panuje mit iluś tam koni ktorych nikt nie widział tylko przeświadczenie o super poprawie dynamiki, chyba ludki boja sie że ujrzą na wykresie nie to czego by oczekiwali i dlatego nie ma żadnego wykresu bo nie wierze ze chodzi o 50-100zł za hamowanie...
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 13:50
Michone Widac ze jesteś Wścibski Moge Ci tylko powiedziec ze jestem drugim właścielem i z tego co wiem to gosc od którego kupowałem Właśnie Nic niemowił o Chipie ze jest ! tylko powiedział ze jest 136 Koni... dopiero po jakims cxasie zorintowałem sie ze jest tylko 105 seryjne.... wiec szukałem po necie i znalzłem takiego Własnie CHIPA który daje 30% Mocy
Ostatnio przeszukałem Pare Roverków i znalzłem co mają te 136 Koni OTO LINK /
http://moto.allegro.pl/it...997r_136km.html
Pozdrooo
wscibski?? wolne żarty... ja moge wystawic aukcje i moj r bedzie mial 249 KM... przestań wierzyć w bajki, że masz 136KM bo w ofercie rovera nie występowal taki silnik... byly 86 bez IC i 105 z IC...
nawet w r75 wystepowal cdti 131 i 116 wiec nie ma mowy o żadnym swapie...
Dobryziom ja specjalnie poprosilem o wykres bo to jest irytujace... ludzie opanjcie sie...
sprawdz nawet w dowodzie ile masz Kw wpisane...
udowodnij nam ze nie mamy racji i jedz na hamownie jak wyjdzie ~136 KM to stawiam browary...
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 08:24
Cytat:
przestań wierzyć w bajki, że masz 136KM bo w ofercie rovera nie występowal taki silnik...
Michone WARIACIE Przeciez wiem ze niewystępowały ale chce Ci Uświadomic ze jednak tego Chipa Mam Lecz Niejestem Do Końca Pewny Skoro Mówisz Że MAM ZAPOMIEC ZE jest :136: Koni... Obiecuje WAM ~MICHONE~ Oraz ~Dobremu Ziomowi~ Udowodnie WAM Że Mam TE SWOJE 136 KONI Myśle ze BROWAR Będzie Bankowo
Pozdrawiam Serdecznie
Tomek620_
[ Dodano: Sro Sie 06, 2008 09:29 ]
Myśle Że Nawet Dziś WAM POKAZE Wykres Tylko Niewiem Czy to Wykres Czy to co to Zrobie Fote ! a Wy Powiecie CO I JAK ! P.s Wiedziałem ze coś takiego mam i tam coś nawet pisze ... coś z tymi KUCAMI ale WERSJA NIEMIECKA
Pomógł: 74 razy Dołączył: 28 Maj 2007 Posty: 625 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 16:27
Tomek620 tak dokładnie to chyba chodzi o to, że jeżeli ktoś nawrzuca sobie magnesów do baku i powiesi CD na lusterku i po tych zabiegach ogłosi, że "auto się lepiej zbiera", to przynajmniej ja jestem sobie w stanie wyobrazić na ile lepiej.
Jeżeli natomiast po podobnych lub innych zabiegach ktoś pisze, że mu przybyło np. 25 KM to jest to precyzyjna informacja i naturalne jest oczekiwanie uzyskania dokładnych i wiarygodnych danych, być może w celu podjęcia podobnych działań.
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 18:34
Cytat:
Jeżeli natomiast po podobnych lub innych zabiegach ktoś pisze, że mu przybyło np. 25 KM to jest to precyzyjna informacja i naturalne jest oczekiwanie uzyskania dokładnych i wiarygodnych danych, być może w celu podjęcia podobnych działań.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum