Wysłany: Nie Lip 31, 2011 21:17
Remi55 napisał/a:
Jugol, Ty masz odwrotnie MAFAM przyklejonego do gory nogami Bo trzeba mówić według nalepki żeby była o góry i w tedy się kreci jak jest napisane w kierunku max
Do góry nogami wg Ciebie
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 31, 2011 21:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Krzysi3k, ja zmodyfikowałem mojego Roverka i spaliłem sprzegło a mam moment prawie 300 NM takze uwazajcie teraz wymieniam na LUKa i mam nadzieje ze bedzie dobrze śmigać
Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Sie 03, 2011 21:10
kampel napisał/a:
Krzysi3k, ja zmodyfikowałem mojego Roverka i spaliłem sprzegło a mam moment prawie 300 NM takze uwazajcie teraz wymieniam na LUKa i mam nadzieje ze bedzie dobrze śmigać
To cos ci zostalo z tego auta jak buttonem rozwaliles pompe i sprzeglo?
Powróciła oryginalna puszka filtra powietrza i kopcenie znikło Jednak lipa stożek jak cholera Jak teraz ostro śmigam to nie widać już chmury, i zrobiłem test kilka razy i stożkiem i z puszka. Rożnicę widać od razu
Kolejna czynność dziś była zamontowaniu chipów tych moich od MG Zr++ które maja 115km-120km Jeżeli ktoś będzie tez takie coś montował, to jak się wsadzi chipy na odwrót to nie będzie się świecił check engine przy przekręceniu kluczyka Tak ze nie trzeba odpalać auta żeby sprawdzić
Teraz czeka mnie hamownia i projekt uzyskaniu mocy jest zakończony Jestem ciekaw czy 150km i 340Nm dobije
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
xtek, pompa i sprząglo było już wcześniej uszkodzone także to nie wina buttona. Wysprzęglik mi przepuszczał płyn i zauważyłem to jak mi pedał sprzęgła działał w 50% a do mechanika musiałem dojechać troszkę przypalając sprzęgło a pompa już wcześniej dawała o sobie znać także nie można stwierdzić ze to tylko i wyłącznie wina tego urządzonka szczególnie ze moje autko na pewno ma ponad 300 tysięcy przejechane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum